Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem grzanie Tomczaka to trochę też próba przykrycia newsa ze wczoraj, że Kosiniak-Kamysz oraz Paszyk zasiadają w tej fundacji zajmującej się deweloperką. Ukuło w sam środek. Artykuł wp.pl jest tu pretekstem. No i ten Paszyk "zapraszający Tomczaka na dywanik" jakby się chłopy nie znały jak łyse konie XD

#nieruchomosci #polityka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: zrzucenie wszystkiego na Tomczaka nic nie da.
To tylko frontman, które w razie W wróci sobie do kancelarii notarialnej i będzie klepał 100 aktów miesięcznie dla deweloperów
  • Odpowiedz
@mickpl: dokładnie, jak widziałem, że Paszyk wzywa grubego do wyjaśnień to się uśmiałem, jakby sam nie był umoczony tak samo albo jeszcze bardziej. Ciekawe czy Tomczak w ogóle przyjdzie, czy tylko krótki telefon będzie, że "sorry, ale musieliśmy Cię o-----ć".
  • Odpowiedz
@mickpl: a to by miało sens, bo szczerze mówiąc że zarzuty wobec Tomczyka nie są zbyt ostre. Że zarabiał na podpisywaniu umów? I co, po wprowadzeniu bk0 miałby tych umów więcej? Jednym ceny wzrosną, inni skorzystają na bk, deweloperuchy się upasą ale widzę jak by to miało wpłynąć na majatek notariusza.
  • Odpowiedz
a to by miało sens, bo szczerze mówiąc że zarzuty wobec Tomczyka nie są zbyt ostre. Że zarabiał na podpisywaniu umów? I co, po wprowadzeniu bk0 miałby tych umów więcej? Jednym ceny wzrosną, inni skorzystają na bk, deweloperuchy się upasą ale widzę jak by to miało wpłynąć na majatek notariusza.

@AgencjaDezinformacyjna: przeciez od poczatku do konca nie chodzi o zadne akty notarialne, tylko o to ze lobbuje na rzecz deweloperow
  • Odpowiedz
@lowca_ruskich_trolli: wygląda na to, że nie zrozumiales co napisałem. Spróbuj jeszcze raz.

To, że przepychał na siłę, wiadomo nie od dziś.
To, że ma kancelarie notarialną, nie oznacza, że z tego powodu przepychał. A właśnie po tekście o tym, że ma kancelarie, zrobiła się afera. Prościej nie jestem w stanie wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@AgencjaDezinformacyjna: no k---a, deweloperzy zrobili sobie z czlowieka słup do przepchniecia dopłat do kredytow, czlowieka ktory tez jest blisko z nimi powiązany bo mają ciągłe kontakty w jego kancelarii. Nie rozumiem jak mozesz nie rozumiec co w tym zlego XDDDD. To tak jak bym ja miał firme ktora robi rowery, ale pracował bym tez w rządzie i lobbował za doplatami dla ludzi na rowery, ty mi powiesz ze to nie
  • Odpowiedz