@mykawz300: no ale pozwoliła mu na więcej niż innym więc podejrzewam że też polubiła go bardziej. Nie mówię że to miłość ale z doświadczenia wiem, że dziewczyny nie całują się z kimś, kogo nie darzą sympatią.
@katarinovka Ma prawo czuc sie zle, ale nie presadzajmy. Wywalila dziewczyne Kuby, wbila sie miedzy dwoch przyjaciol (bez zalu) ryzykowala-wiedziala ze Kuba na Olke bedzie czekal (tak, te ktora mu wywalila). Nie znajac faceta (a wiedzac ze jest zauroczony inna) calowala sie z nim a jak ja po dwoch dniach zostawil bo wrocil do Olki to dramat. Wiadomo ze niefajna sytuacja i tez Kuba powinien to zrobic ladniej ;-)) .. ale
@katarinovka: błagam Cię, za dużo już widziałam żeby wierzyć, ze dziewczyny całują się tylko z tymi, których darzą sympatia xD niestety niektóre są gorsze niż faceci jeśli chodzi o zaliczanie bez żadnych emocji, a tylko za „potrzeba” ¯\(ツ)/¯
@Agryl1: między Kuba a Olą, zanim on odpadł, to nie było sielankowo. Baseniara nie widziala tej relacji więc mogła kierować się tym co mówili jej inni. A Szczulia z tego co pamiętam to też ją tam mocno nakrecala w kierunku Kuby.
Prawda, że postawiła wszystko na jedną kartę i pretensje może mieć do siebie, ale jednak do Kuby również. Na pewno nie powinna ich mieć do Olki (w sunie nie
Prawda, że postawiła wszystko na jedną kartę i pretensje może mieć do siebie, ale jednak do Kuby również. Na pewno nie powinna ich mieć do Olki (w sunie nie
Ja myślę, że tam nawet wielkiego pociągu mogło nie być. Chciała go sobie zaklepać i nie wyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)