Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Obejrzałam story Baseniary i cieszę się, że już dziś dam jej unfollow. Z pewnością nie zaobserwuję jej na koncie głównym 🤣 ten ból d--y który ona ma do Kuby pół roku po programie jest żenujący. Laska ma w------e w kosmos ego i chyba nigdy kosza od faceta nie dostała. Na pandorze zarzuca Olce i Kubie, że chcieli ją wywalić, a sama przyczyniła się do tego, że Olka odpadła. Strasznie wredne babsko.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qwedsa007: ja nie obejrzałam, ale nie dziwi mnie jej ból d--y do Kuby. Emisja jest teraz, więc teraz jest też czas na wypowiadanie się na ten temat. Ma do tego prawo i ma prawo się uzewnętrznić. Została wykorzystana i ktoś zagrał na jej uczuciach. Zobaczyła to cała Polska. W pewnym sensie została upokorzona i skompromitowana. Co ma robić? Nadstawić drugi policzek?

Dziewczę też ma swoje za uszami, ale ja tam
  • Odpowiedz
@mykawz300: no ale pozwoliła mu na więcej niż innym więc podejrzewam że też polubiła go bardziej. Nie mówię że to miłość ale z doświadczenia wiem, że dziewczyny nie całują się z kimś, kogo nie darzą sympatią.
  • Odpowiedz
@katarinovka Ma prawo czuc sie zle, ale nie presadzajmy. Wywalila dziewczyne Kuby, wbila sie miedzy dwoch przyjaciol (bez zalu) ryzykowala-wiedziala ze Kuba na Olke bedzie czekal (tak, te ktora mu wywalila). Nie znajac faceta (a wiedzac ze jest zauroczony inna) calowala sie z nim a jak ja po dwoch dniach zostawil bo wrocil do Olki to dramat. Wiadomo ze niefajna sytuacja i tez Kuba powinien to zrobic ladniej ;-)) .. ale
  • Odpowiedz
@katarinovka: błagam Cię, za dużo już widziałam żeby wierzyć, ze dziewczyny całują się tylko z tymi, których darzą sympatia xD niestety niektóre są gorsze niż faceci jeśli chodzi o zaliczanie bez żadnych emocji, a tylko za „potrzeba” ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Agryl1: między Kuba a Olą, zanim on odpadł, to nie było sielankowo. Baseniara nie widziala tej relacji więc mogła kierować się tym co mówili jej inni. A Szczulia z tego co pamiętam to też ją tam mocno nakrecala w kierunku Kuby.

Prawda, że postawiła wszystko na jedną kartę i pretensje może mieć do siebie, ale jednak do Kuby również. Na pewno nie powinna ich mieć do Olki (w sunie nie
  • Odpowiedz