Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

r5678 +122
Ostatnio był popularny temat gościa z tablicami BOSS.
W tym temacie inni bossi którzy jeźdżą po Polsce..
#samochody #motoryzacja
W tym temacie inni bossi którzy jeźdżą po Polsce..
#samochody #motoryzacja

źródło: 13705568
Pobierz
EPILOG
Małgośka mówią mi... - pomyślała Maja, gasząc peta podeszwą. Choć wygrała program, przegrała uczucia i była zdania, że poniosła sromotną porażkę. Tak, rzuciła kulą, tak jak on nie raz rzucił cyniczne spojrzenie w jej stronę. Teraz rozejdą się każde w swoją stronę. Jeszcze tylko ta długa podróż do domu.
Na lotnisku czekał na nią on. Choć chwilowo go nie poznała, bo jego twarz zasłaniały kwiaty. Zdradzały go jednak brązowe, nienagannie wypastowane mokasyny. Kiedy uchylił bukiet, dostrzegła jego błękitną koszulę i promienisty uśmiech. Niewiele myśląc, rzuciła walizki i pobiegła w jego stronę rzucając mu się na szyję. Umarł król, niech żyje król - pomyślała. Niech żyje wolność i swoboda. Niech żyje Andrzej!
Ty już wiesz co!
Xd
Gdy tak stali wtuleni w siebie, jak para kochanków, w jej głowie głębiły się sprzeczne myśli. Na szczęście Andrzej, swym męskim ramieniem dodawał jej pewności, że nie została z tym wszystkim sama. W głośnikach leciał klasyk Whitney Houston, a na lotnisku wszyscy klaskali.
xD