Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +31
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +32
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest
źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz

To cena kilkukrotnie zaniżona. W serwisie Cenatorium zbierającym informacje o transakcjach nieruchomości znaleźliśmy w okolicy domu Tomczaka dwie podobne nieruchomości sprzedane od początku 2023 roku. Jeden dom za 2,1 mln, drugi za 1,7 mln zł."
Nic dziwnego, że walczy o wzrost cen mieszkań i domów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #polityka
@PedzacaGuma: xD
za coś takiego powinna być publiczna chłosta
Tusek nie lepszy, wszystkie nieruchy poprzepisywane na rodzinkę. Czemu nie moga być chociaż trochę mniej obrzydliwi od pisu?
Ale jak to zaniżona, przecież bańka pęka xD
@onomatopejusz: wszystkie to znaczy ile? Te mieszkanie w Sopocie? Morawieckiego byś lepiej wymienił.
Dokładnie, nie będę krytykował PO, bo PiS robił to samo albo gorzej, więc niż nie można na PO napisać nawet jak robią patologie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak się chce byc transparentnym to się nie chowa całego majątku przepisując na innych żeby mieć czystą kartkę w oswiadczeniu