Aktywne Wpisy

rales +2
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem

czy???
- przyzwyczaisz się 48.4% (118)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 13.9% (34)
- odpuść 28.7% (70)
- nwm . sprawdzam 9.0% (22)

Jaki może być powód w----------a przez samochód ogromnej ilości płynu chłodniczego?
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
W przypadku finalistów - opcja z rzutem kulą :D Możemy tu nitkę zrobić pod tym wpisem :)
Robię to zawodowo, podzielę się częściowo swoją wiedzą :p
A kim jest „Grażyna” - to osoba oglądająca program, regularnie komentująca w SM typu Instagram czy fejs (na grupach też). Zawsze powołuje się na emocje, często wpisy są nielogiczne, ale w sumie szczere.
Ola w przypadku rzutu kulą wychodzi i tak 50/50. To będzie specyficzna influ, która Grażyny będą kochać lub nienawidzić. Od początku mówiła, że gra, ale Grażyny są podzielone. Do określonych firm może się nadawać, ale nie wiem, czy klient by ją chciał w przypadku rzutu kulą.
Kubie sukcesu nie wróżę w żadnym przypadku, chyba, że we współpracach dot. sportu jak Krzysiur czy Półbóg.
Majka to będzie wielka niewiadoma. Dziewczyna i tak zawodowo pracuje, więc akurat ona nie będzie się bić
I nie, nie dzielę się wiedzą tajemna :) Nie napiszę wam zarobków, umów, form współpracy. Ogólnie to się tym nie zajmuje, ale mimo że znam podstawy, to już tajemnice przedsiębiorstwa :) Rozpisywanie potencjału tajemnicą nie jest :D
Świetny pomysł! Uwielbiam takie analizy 😀
Komentarz usunięty przez autora
Karol - myślę, że on może mieć dużo współprac. Mimo wszystko bardzo fajnie się pokazał w programie, spoko też prowadzi swoje SM. Osobiście sportowe współpracę chętnie bym jemu dała, bo też ma ładną buzię :)
Karolina - domyślam się, że chodzi o Zodiakiare. Szczerze mówiąc tak wiele pokazała w programie, że dla mnie jest poważnie nijaka. Nie wiem, do czego miałabym ją polecić, a w sumie patrząc na prowadzenie SM