Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

#homeassistant #smarthome #tuya #elektryka #pytaniedoeksperta
źródło: Screenshot 2024-10-30 025753
PobierzAle jest przecież oświetlenie takie faktycznie używane na żądanie, bez sensu sterować tym z telefonu, musi być wyłącznik naścienny wtedy i tak. To znaczy że wtedy sterownik pominąć a zastosować
Osobiście mam dużo rzeczy w domu sterowanych z apek ale światła nigdzie nie uwzględniałem bo stwierdziłem że moim przypadku zbędne i koszt sterownik nigdy mi się nie zwróci.
Ten naścienny starczy Ci
Uwzględniłem światło na ruch żeby się nie paprać włącznikami gdy tylko się wchodzi/wychodzi/wjeżdża/wyjeżdża ale chcę też światło konkretne gdy coś się robi na dłużej (w stajni już jest ale nie inteligentne) i kolejne które chcę
https://ilounge.pl/products/xiaomi-aqara-wireless-relay-apple-homekit-kupit
Ja mam ogrzewanie w całym domu na tym zrobione do tego sterowanie rekuperacją.