Wpis z mikrobloga

@ActiZ: Całkiem rozsądnie. 16 ㎇ RAM to dziś absolutne minimum (dobrze że nie dają już 8 na start). 512 ㎇ może wydawać się mało, ale daje ci wciąż trochę swobody (w przeciwieństwie do 256 ㎇), a że to stacjonarny komputer, to podłączenie zewnętrznych dysków, by rozszerzyć pamięć niskim kosztem, nie będzie żadnym problemem. Niech służy.

BTW. Kupiłeś do niego oryginalną klawiaturę, czy idziesz w coś tańszego?
  • Odpowiedz
@ActiZ ile masz zniżki na studenta? Ciekawi mnie czy jest sens kombinować ze zniżką studencką/nauczycielską czy nie. Bo jak 200-300zl taniej jest tylko to jak dla mnie nie ma sensu kombinować
  • Odpowiedz
@ActiZ to niby nie małe pieniądze ale też nie jakieś „o kurde ale zniżka!”
Dużo zachodu z udowodnieniem, że jesteś studentem? Czy tylko mówisz i oni i tak tego nie sprawdzają?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@iquiet 0 pytań, nic nie sprawdzają. Czytałem regulamin i jeśli cie sprawdza po czasie to musisz im dopłacić po prostu różnice, ale raczej mało prawdopodobne że cokolwiek będą sprawdzać
  • Odpowiedz
swoją podpinam :p

@ActiZ: Windowsowa ma trochę inny układ, niż na macOS. Brak w niej przycisku ⌘, ⌥, czy ⌃. Nie mówiąc już o przyciskach funkcyjnych (wyświetlanie pulpitów, zmiana głośności itp). Już lepiej kupić innej marki (np. Logitech), ale dostosowaną pod maca. Jakbyś się kiedyś zdecydował, to kupuj z amerykańskim układem i celuj w te z wbudowanymi wejściami USB. To spora wygoda.
  • Odpowiedz
  • 0
@Belzdron: No, ale klawa z windy będzie mi działać na maku chyba :D? Bo jeśli się tylko rożni znaczkiem, to ja i tak na klawiaturę nie patrze więc dla mnie whatever
  • Odpowiedz