Wpis z mikrobloga

#druk3d Orientujecie się może, czy sprzedawana aktualnie Bambo Lab A1 jest pozbawiona wady przewodu?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@scamp: w opisie jest "The upgraded heatbed cable features Kevlar reinforcement, thicker insulation, softer copper, optimized wire winding interval, Nylon sleeving and an extended strain relief." więc zakładam, że tak ;)
  • Odpowiedz
@scamp: Kupiłem swoją kilka miesięcy temu i już przewód był poprawiony. Niestety troszkę widać po stole że jest ,,refurbished'' (nigdzie nie było o tym informacji) ale działa tak jak powinna.
  • Odpowiedz
@piant: To ciekawe, bo czytałem, że mieli wprowadzić refurby, ale tylko na jakiś rynek (chyba któryś azjatycki) i w innej cenie.
  • Odpowiedz
@Grysik: Ja kupowałem drukarkę jako nową(przy promocji), rama miała zarysowania przy gwintach na śrubki, porysowany delikatnie również był stół. Ewidentnie drukarka byłą wcześniej skręcona i napewno coś było drukowane. (oczywiście hotend, obudowa itp były nowe). Poczytałem trochę na grupach na FB i zdarzały się sytuacje podobne do mojej. Dodam jeszcze że już drugi raz składałem nową drukarkę i ta poprzednia wyglądała idealnie.
  • Odpowiedz