Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Odcinek za nami więc opis!

Kudłaty i Barakara
Po pierwsze, po co ona trzyma trzyma pod barakiem pięciolitrowe butle na wodę??
Po drugie, czy ktoś może nauczyć ja otwierać poprawnie szczękę?
Po trzecie, czy ona potrafi z siebie wykrzesać trochę energii?
Uczestniczka bez życia, nudna i marudzaca. Konie ją nie rajcują, lodowisko nie, kolacja przy świecach - nie.
Za to pralka, ubaw z Kudłatka i bycie mimozą - super! On się stara, on organizuje, księżniczka siedzi i pierdzi w stołek ketogazami. Złota żona.
Nareszcie doszło też do kłótni aczkolwiek nie wiemy co się stało :( nie ma to jak TVN.

Boczek i Wargara
Najlepsza para wszystkich edycji. Oczywiście Wargara jest ładniejsza. Nie mogę na nią patrzeć, może i jest obrzydliwa ale za to tępa i wieśniacka. Na usta cisną się same brzydkie słowa. Słysząc jej tekst o potrzebie wycięcia drzew i marudzeniu na niespodziankę Boczka miałem ochotę wyjść z siebie i stanąć obok. A królewicz Boczek nie lepszy - czekam aż policja wlepi mu mandat za tą jazdę z telefonem. Należy mu się jak psu buda. Plusa można mu dać, że postarał się o fajna wycieczkę dla Wargary. Tak to powinno wyglądać - czekam gdzie ona zabierze jego ;) można w ciemno stawiać, że do d--y.

Kermit i Księgowa
Akcja z odkurzaczem do jednak trochę kuriozum. Nie wiem czy on faktycznie nie miał odkurzacza czy miał jakieś dziadostwo, ale to totalny wstyd żeby baba musiała mu sprzątać jego jaskinie. Poza tym dogadują się fajnie, dobrze to idzie.
Czekam aż Księgowa straci cierpliwość. Wierzę, że jeszcze będzie tu jakiś mały dymek :)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@Arisek ale wylapales że księgowa mu kupiła odkurzacz i zaczęła sprzątać bo JEJ pies gubił tam dużo sierści? To żaden wstyd dla niego że ona sprząta po swoim psie
  • Odpowiedz
  • 10
@Arisek: a ona nie kupiła czasem odkurzacza wodnego ? Taki używają alergicy bo po prostu mniej kurzy. A wspominała że jest astmatykiem
  • Odpowiedz
@Arisek
pokój Gibały jak z gimnazjum 2005. Brakuje nadstawki i segregatorów świata według wiedzy

Boczek and Wargara toxic aż kipi. Boczek jest bardziej atrakcyjny niż kangurzuca. Jej zwisy między pasami ble <bederzigol.jpg>

Barakudzie się nie podoba Kamil więc ciągnie na siłę pod kamery. Gdyby poznali się poza kamerami po pierwszym spotkaniu powiedziała by coś w stylu jesteś fajny na pewno sobie kogoś znajdziesz
  • Odpowiedz