Wpis z mikrobloga

@Pepe_kolchoznik: wykopki by chcieli mieć druga Afrykę ze średnią 5dzieci/rodzinę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam.wolw jak jest - kto powiedział, że świąt ma nieustannie zwiększać populację?
Wystarczy że w ciągu 100 lat jej wzrost wynosi czterokrotność.
  • Odpowiedz
@derigen90 kiedyś stara babka w kolejce do lekarza wygłaszała te swoje poglądy jak to można minimum piątki dzieci nie mieć to jak napisałem posta to mnie zjedli, że zobaczymy jakie ja będę miał pogody na starość xD dobrze ze takich ludzi coraz mniej
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: Idźmy o krok dalej, zwiększenie dzietnosci wymaga większej dostępności p00lek. Powinna powstać ustawa zmuszająca je do nieodpłatnego puszczania się z każdym nawet najgorszym przegrywam, bele Polakiem.
  • Odpowiedz
@Shagal w taki, że nie robią kolejnych niewolników żeby pracowali na kogoś za głodowe pensje oraz po prostu ludzie zaczynają mierzyć siły na zamiary i zaczynają sie zastanawiać czy kalkuluje się rozmnażać jak się nie ma nawet wlasnego kąta. Czemu patrząc na mapę świata tam gdzie największe ubóstwo tam największa dzietność?
  • Odpowiedz
@Pepe_kolchoznik: ok, kumam ale z perspektywy społeczeństwa to akurat mało rozsądne, bo na cały system źle wpływa zmniejszająca się liczba ludzi. Dla kraju źle, dla człowieka (być może dobrze).
  • Odpowiedz
@Headcrab_B: problem jest taki, że trend jest taki że rozmnazają się w większej ilości ludzie głupi (wpadki w młodym wieku w badaniach. USA częściej zdarzają się parom o mniejszym ilorazie inteligencji). Dziecko którego rodzice nie chcieli a się jedynie przydarzyło też ma ciężej w życiu. Doszliśmy do takiego punktu w historii że za duże myślenie szkoli ogólnej populacji. Biały człowiek rozumny może być gatunkiem zagrożonym . W sumie szkoda sobie
  • Odpowiedz