Wpis z mikrobloga

Hey, będę miał trochę wolnego czasu na lotnisku między samolotami.
Nad czym warto się pochylić? Coś lekkiego i trwałego, oczywiście niezbyt mocno drzewne.
Coś co również zwróci uwagę kobiet na plus.

Mój budżet 800zł.
Lepiej kupić jedne czy celować w 2 flakony?

*Wasze top of the top*

#perfumy #stragan
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robvan zawsze sprawdzę cenę w necie przed kupieniem, głównie chce sprawdzić zapachy- bo nie chodzę nigdy po galeriach handlowych i nie chodzę do perfumerii, bo tego nienawidzę. I galerii i perfumerii, a będąc na lotnisku w przerwie od czytania książki- będę miał czas powąchać cokolwiek. Problem w tym, że po 3-4 zapachach nie mam już siły szukać nowych- dlatego też chcę mieć listę.
  • Odpowiedz
Coś lekkiego i trwałego, oczywiście niezbyt mocno drzewne.

@Pathetic_Brother:
Przejrzałem listę ponad 550 zapachów jakie testowałem i w sumie dosyć zawęziłeś poszukiwania, bo często te lekkie i trwałe mają jakieś drewne nuty w bazie. Wybrałem kilka, które mogą być na lotnisku bo tam raczej same designerskie perfumy. Podaję same przyjemniaczki:

Chanel Allure Homme Cologne Sport - Bardzo długo wybrzmiewające naturalne cytrusy, kosz z mieszanką cytrusów na lekko piżmowej (delikatnie
  • Odpowiedz
@Pathetic_Brother: Dziś akurat do pracy zarzuciłem Chanel Allure Homme Cologne Sport z próbki, jest bardzo trwały i pachnie jak najsmaczniejsza mieszanka cytrusów jaką poznałem w perfumach, jeden-dwa psiki wystarczą bo więcej może być za dużo przy podróży samolotem, tego najbardziej polecam z listy, wybija się na tle parametrów i jakości składników ;)
  • Odpowiedz