Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lorealsek zawsze mnie zastanawiał fenomen tej Kasix. Czemu ogląda ją tyle ludzi, czemu poważne firmy z nią współpracują itd. Przecież ona ani nie jest ładna, ani nie jest mądra, do tego patuska co zerowała alko na live. Kiedyś do niej wbiłem z ciekawości to oglądała tylko filmy innych na YT i od czasu do czasu coś mruknęła pod nosem. Ktoś mi wytłumaczy ten fenomen?
  • Odpowiedz
@widzialapan jest zwyczajna, zwykła laska jakich miliony w Polsce. Wiem wiem, kwestia gustu no ale... Są na prawdę ładne streamerki które nie robią patoli na live a grają w ciekawe gierki np. i takie mają po 20-30 widzów a taka Kasix jest najpopularniejszą laską na twitchu w Polsce ( _)
  • Odpowiedz
zawsze mnie zastanawiał fenomen tej Kasix. Czemu ogląda ją tyle ludzi, czemu poważne firmy z nią współpracują itd.

@tujepolska: A więc tak :
a) Jest kobietą, czytaj : zgarnia widownie żeńską (której jest jakiś ułamek) i męską która często nie oszukujmy się każdy chyba wie jaka jest. Jak nie jakieś stare przegrywy to nastolatki które w niej widzą step sister pewnie.
b) ma duże plecy, wypromował ją chociażby TheNitroZyniak któremu
  • Odpowiedz
Przecież ona ani nie jest ładna

@tujepolska: Nie no, nie przesadzaj. Kasix jest akurat ładna. Problem jest taki, że zawyczaj widzimy obraz pomalowanych lasek które mają na przykład rzęsy/brwi permanentne.
  • Odpowiedz
@tujepolska

Została wypromowana przez większych twórców jak nitro czy wardęga bardziej niż inne. I tyle wystarczy dzisiaj, kontent to dużo mniej istotna kwestia, bo i tak prawie wszystkie robią to samo.
  • Odpowiedz