Aktywne Wpisy

Fimke +1514
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
#facet #golenie #zarost #barber #dermatologia #mezczyzna i wrzucę #mikrokoksy dla zasięgu.
źródło: Screenshot(1)
Pobierz@runnerrunner: Miałem dawno temu Braun FreeGlider 6680 bo już nie wyrabiałem z moją skórą i zarostem. Dałem 300 stówy i... na szyi to była masakra, pod nosem jeszcze gorzej. Podziękowałem więc elektrykom i zacząłem się rozglądać za czymś innym. Zwykłe jednorazówki mnie podrażniały (polsilver i gillette) i nie dało się nimi dogolić, po gillette z pięcioma ostrzami miałem wypryski jak małolat. No i w końcu się wku**iłem i