Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
#30lathere #modameska #ubierajsiezwykopem #streetwear
Nie 1:1 ze zdjęcia ale podobną
Płaszcz to klasa sama w sobie, ale nie kaźdy facet na tyle jest dorosły czy czuje się dorosły żeby nosić płaszcz, poza tym nie kaźdy lubi.
Ja tam średnio dojrzały a płaszcze bardzo lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja lubię płaszcze ale na codzień wygodniejsza jest kurtka.
Tu masz link https://allegro.pl/oferta/elegancki-plaszcz-meski-jesienny-zimowy-jednorzedowy-guziki-biznesowy-16594043689