Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +775

smialo bym ja umiescil w top10 gierek jakie gralem a te pewnie trzeba liczyc juz w tysiacach...
nie probowalem optymalizowac w jakikolwiek sposob drogi to tej platyny bo wiem ze to mozna zrobic lajtowo w 5-6 przejsc ale nigdzie mi nie spieszylo i lacznie przeszedlem remake 11 razy i cos czuje ze to jeszcze nie koniec
#ps5 #gry #residentevil
źródło: 534534543
PobierzMam nadzieję, że będzie jakaś promka na Halloween w wersji Gold to od razu kupuje.
musze w koncu przejsc oryginalna trylogie 1-3, przygode z seria zaczalem z 5 i nigdy mi nie bylo dane grac w oryginaly na pleju
niedawno zaczalem CV ale chyba jakas inna gierka mnie od niej odciagnela i ostatecznie nie skonczylem
koniecznie, seperate ways jest swietnie i o wiele lepsze niz w