Wpis z mikrobloga

ostatnio wrocilem do RE4R poniewaz brak platyny w tak znakomitej gierce nie dawal mi spokoju
smialo bym ja umiescil w top10 gierek jakie gralem a te pewnie trzeba liczyc juz w tysiacach...
nie probowalem optymalizowac w jakikolwiek sposob drogi to tej platyny bo wiem ze to mozna zrobic lajtowo w 5-6 przejsc ale nigdzie mi nie spieszylo i lacznie przeszedlem remake 11 razy i cos czuje ze to jeszcze nie koniec
#ps5 #gry #residentevil
aleroc - ostatnio wrocilem do RE4R poniewaz brak platyny w tak znakomitej gierce nie ...

źródło: 534534543

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aleroc No ja jakbym miał zliczyć ogółem jeśli chodzi o Residenty JAKO CAŁOŚĆ to te w sumie w setkach mógłbym liczyć przejścia xD

Mam nadzieję, że będzie jakaś promka na Halloween w wersji Gold to od razu kupuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mega_Smieszek: huh, niezle ja w setkach moze nie ale kilkadziesiat razy na pewno
musze w koncu przejsc oryginalna trylogie 1-3, przygode z seria zaczalem z 5 i nigdy mi nie bylo dane grac w oryginaly na pleju
niedawno zaczalem CV ale chyba jakas inna gierka mnie od niej odciagnela i ostatecznie nie skonczylem

wersji Gold to od razu kupuje.

koniecznie, seperate ways jest swietnie i o wiele lepsze niz w
  • Odpowiedz
@atraxx ja tez nigdy nie gralem i zaczalem od 7. w sumie jakbym mial ci ulozyc kolejnosc to 7 i 8 bo to nowe czesci. potem 2,3 i 4 remake. historie ogarniesz bo kazda czesc jest jakos tam ze soba powiazana i w koncu skumasz kto jest kto.
  • Odpowiedz