Aktywne Wpisy
henk +1194
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
pangkor +18
Tak bardzo, że postanowiłem wejść na jego kanał ŁOWCY PRZYGÓD, gdzie jeździ na motocyklu. Oglądam filmik dodany dzień wcześniej pt. PAMIĘTNIKI Z WYPRAWY #2 - minuta 5 - popsuł mu się telefon, więc kupił nowy, Iphone 15 pro max. Wartość sprzętu około 7k.
Całkiem nieźle jak na kogoś kto później musi latać po ludziach o 15k.
Jak moralnie to jest słabe to szkoda strzępić ryja.
#polskiyoutube #adbuster
o tym buddzie też wcześniej nie słyszałem.
Ja to po tej akcji pluje na cwaniakow totalnie (straty wyceniono na 21.37 zl). Na wranglery i harleje maja, hajsik z jutuba maja, do roboty pewnie chodza a jeszcze od frajerow kase wyciagaja. Ha tfu
@FeNtastiC coś mi się wydaje, że typek żyje życiem na które go nie stać. Operację mógłby zrobić na NFZ, ale jak frajerzy zapłacą, to po co :) BTW nie znam się na operacjach, ale skoro implant zęba kosztuje prywatnie kilka tysięcy, to nie sądzę, żeby wymiana barku kosztowała tylko 15, gdzie masz pobyt w szpitalu, anestezjologa, pielęgniarki i
H----d czy n-------i
No wg wykopków to znaczy, że masz za darmo. Tak samo jak leasing - odpisujesz ratę od podatku, więc ci ją oddają 😉
klasyg