Wpis z mikrobloga

W marcu żona kupiła mi rower żeby pomóc z dietą i ćwiczeniami, zaczynałem 105kg, dziś pękło pierwsze 100km jazdy na raz, ważę dziś 78.6 #rower
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chumojwazdziki: Wytrwałości, nie wiem jaki masz cel, ale życzę żeby Ci się spełnił, mój rekord to dieta carnivore - jeden obfity posiłek dziennie + praca przez 8 miesięcy plus rower, schudłem około 22kg.

Już na chwilą obecną jesteś zuch chłop!

Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@chumojwazdziki kurde ale zjazd. Ja chciałem z 75 zjechać do 70.. I mam teraz 75 xd dodam, że trenuję od końca marca i przez ten czas zrobiłem jakieś 3000km, z tym że duża wiekszosc jazd to są interwały przez co te odległości nie są jakieś wybitne. Fakt, że zjechałem z BF ale waga ani drgnęła (nie trzymam michy, ale też nie jem więcej niż jadłem a od wielu lat stoję na
  • Odpowiedz
@chumojwazdziki: nie gadaj że przez rower tyle schudłeś! Twoja dieta to sukces, rower to dodatek. Około 7000-9500 kalorii to jest 1kg spalonego tłuszczu, w optymalnej wersji dzięki roweru schudłeś max 4.5kg przy szacunkach że spaliłeś 31000 kalorii ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale gratuluję sukcesu i nowego hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 16
@RudyZibi ale on nie mówi, że to jest jego życiowe osiągnięcie. Po prostu chciał się pochwalić i bardzo dobrze, że to zrobił, coś pozytywnego w końcu.
  • Odpowiedz
dziś pękło pierwsze 100km jazdy na raz

@chumojwazdziki: Ogromne gratulacje, to naprawdę świetny wynik! Doceniam też, że udało Ci się utrzymać motywację, a wręcz nawet się w to wkręciłeś. Brawo! :))
  • Odpowiedz