#hotelparadise o co chodziło w ogóle baseniarze z tym jakimś tajnym planem Olki i Kuby na przetrwanie. Z palca se to wyssała czy o co chodzi bo j----o ściema na kilometr jakby sama to wymyśliła, żeby tylko podkręcić. Chyba, że coś mnie ominęło.
@domkasromka: połącz kropeczki - zadała pytanie na wyroczni czy Kuba i Ola źle na jej temat mówią - odpowiedź była tak, zatem mogła sądzić że chcą ją wywalić z programu.
@domkasromka sama sobie wymyśliła albo zle zinterpretowała odp wyroczni, która pokazali w tym flashbacku. Bo nie wiem jak się ma tajny plan wyrzucenia przez nich Julki do tego że mówili o niej zle.
@domkasromka: Oni często mówią, że nie oglądali poprzednich edycji. Dlatego nie są w stanie pojąć następującego biegu wydarzeń.
Kuba mówi do Oli - nie wytrzymałbym z Julką już ani dnia dłużej. Baseniara pyta na wyroczni "Czy Ola i Kuba mówią na mnie źle" El dupsi dopowiada 'tak', choć jakby była precyzyjna to powinna odpowiedzieć nie. Odpowiedź 'tak' mogłaby być na pytanie "czy Kuba mówił o mnie źle do Oli" Baseniara
@alenajpierwkawa: Ci którzy odpadli widują się poza kamerami i dużo rozmawiają.Julia nie wygląda na taką ,która mówi coś wyssanego z palca i jeżeli tak powiedziała to znaczy ,że ktoś jej to powiedział
@Currara żeby tak było to by to pokazali, tak jak winnych przypadkach a tu pokazali wyrocznie gdzie Julka pyta: czy Ola I Kuba mówią o mnie źle za moimi plecami", a nie "Czy Ola I Kuba mają tajny plan wyrzucenia mnie z hotelu"? Widzisz roznice?
@sraka-na-parapecie @alenajpierwkawa ona sobie dopisała całą historię, ze Olka i Kuba scenariusz uknuli po pytaniu czy źle o niej mówili to jest rozdwojenie jaźni.
@domkasromka: nie macie wrażenia, że Kuba sam nie wie czemu jest z Olką? Nawet nie wie, czy chce ją pocałować i tak, jakby była mu obojętna. Traktuje ją raczej jak koleżankę do wygłupów.
@domkasromka Ktoś jej rzekomo miał powiedzieć, że Ola z Kubą już na początku się umówili, że są razem do końca :) I niby dostała na to potwierdzenie na wyroczni - oczywiście jak wiemy, nie dostała, bo pytała o to, czy mówią o niej źle. Tylko też wiemy, jak wygląda interpretacja wyroczni XD „nie chce być z Julka” - wyrocznia już powie tak XD
@domkasromka: zadałaś pytanie w wątku "o co chodziło" - to napisałam ci o co zapewne chodziło Julce-Baseniarze :) Jakoś specjalnie nie musiała niczego dopisywać bo dostając informacje że mówią o niej źle to znaczy że nie chcą jej w programie - przecież nie oznacza to że chcą żeby została dłużej. Patrząc na to jak w innych odcinkach patusy na jej temat mówiły to uczciwie trzeba przyznać że produkcja wybrała bardzo
@sraka-na-parapecie sraczko droga, nie masz nigdy nic mądrego do powiedzenia. To, że sobie coś nadinterpretowała to fakt i po prostu zmyśla. P------i o jakimś scenariuszu, który sobie uknuli od początku, a to są tylko jej głupie domysły. Brzydko mówiąc dała się zrobić w bambuko jak ostatnia idiotka, w jeden dzień nagle się zakochała w Kubie, który otwarcie mówił, że chciałby powrotu Oli i nie wie co będzie jak wróci. Pokazało to
@sraka-na-parapecie sraczka się zesrala, naucz się definicji słów zawiść i hipokryzja. Myślę, że większość ludzi musiałaby dodawać do każdego wątku „nie interesuje mnie zdanie sraki”, bo w-------z 3/4 osób na tagu. Nie pozdrawiam ( ͡°͜ʖ͡°)
@domkasromka: "Hipokryta to ktoś, kto uważa, że jego wartości są ważniejsze lub lepsze niż wartości innych ludzi, a jednocześnie nie stosuje się do nich w praktyce" - tak tylko zostawię w odniesieniu do głupot które wypisujesz :)
@sraka-na-parapecie: jaka Ty jesteś żałosna xD mam wrażenie że jesteś Julia, serio. Julka próbowała wmówić coś Oli i Kubie, a to było kłamstwo. Wyrocznia jej odpowiedziała na inne pytanie, a nie na to czy chcieli ją wyrzucić.
@Hogataa26: to bardziej kwestia czytania ze zrozumieniem story na IG uczestników... rozumiem że każdy kto ma inne zdanie od ciebie jest odklejony? Julka z tobą też jest w pokoju?
Kuba mówi do Oli - nie wytrzymałbym z Julką już ani dnia dłużej.
Baseniara pyta na wyroczni "Czy Ola i Kuba mówią na mnie źle"
El dupsi dopowiada 'tak', choć jakby była precyzyjna to powinna odpowiedzieć nie. Odpowiedź 'tak' mogłaby być na pytanie "czy Kuba mówił o mnie źle do Oli"
Baseniara
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 464666348_1758335638254746_6316873780085109877_n
Pobierz