Aktywne Wpisy

dumblecunt +474
czy tylko mi się wydaje, czy Kwachu absolutnie zdominował tych pisowskich funkcjonariuszy? xDDD #kanalzero

eleganckichlopak +544
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero
Mircy szkoda ze juz na wykopie nie siedzi tylu ogarnietych mirkow i zostaly same gen zetki, ale ok zapytam
Ktos poleca badz odradza takową Kie Sorento? Mam miasto obok taką furke za 12,5k wystawiona czarna w automacie, kasa nie jakas szalona, a ja potrzebuje czegos do jazdy na zime (bo mam zglebiona e36) i tez sprobowac pojezdzic czyms w terenie/czegos wyzszego
Co moze pojsc nie tak? xD
https://www.olx.pl/d/oferta/kia-carnival-2-5-crdi-170km-klima-elektryka-okazja-CID5-ID12uW6x.html
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa #kia #offroad #4x4
źródło: image (1) (1)
Pobierzja jestem laikiem, bedzie mi ciezko stan blacharski samemu na oko sprawdzic. a auta na ramie to jeszcze nigdy od spodu na oczy nie widzialem niestety
Z plusów masz ramę i reduktor.
jaka jest różnica między tymi napędami i spójrz prosze na zdjecie niżej - to jest ten auto który miales? i co to ten usel
strasznie mi sie Sorento podoba z zewnątrz. i srodek ladny. ciekaw jestem strasznie na żywo tego egzemplarza,
źródło: 4d60959d-721b-48f8-b8e9-5efd2b4a3199
Pobierz