Wpis z mikrobloga

@Gours: szybko szybko, trzaskowski robi z siebie blazna jak zwykle to trzeba...zaatakowac konfe ktora nawet nie jest w koalicji rzadzacej rotfl, bo kogo tam obchodzi ze minister ds rownosci (lel) jest mianowana z lewicy przez ryzego klauna
  • Odpowiedz
@z-a-k:

szybko szybko, trzaskowski robi z siebie blazna jak zwykle

To memcel zrobił z siebie błazna a Trzaskowski siedzi tylko w
  • Odpowiedz
@Gours w ciąży jest ta kobieta czy co? Mnie za gowniaka w szkole uczyli że albo się ustępuje starszym bo są słabi i ciężko im stać albo kobietom w ciąży bo też nie łatwo mają. Z jakiej racji jakaś 20 letnia Julka ma mnie wyganiać z siedzenia jeśli płaci tyle samo za bilet?
  • Odpowiedz
Trzaskowski siedzi tylko w autobusie.

@Tokko no tak, bo każdy z nas jak jedzie tramwajem albo autobusem to kręci z tego filmy i robi relacje. Trzaskowski pajacuje żeby pokazać jak niby bardzo chce być blisko zwykłych ludzi i rozumie ich problemy.
  • Odpowiedz
@Gours: nie rozumiem dlaczego miałbym ustąpić miejsca kobiecie? One są jakieś niepelbosprawne, że trzeba im wszystko podstawiać pod nos i oddawać? Rozumiem, że jak ktoś jest o kulach albo ktoś starszy co ledwo stoi. Dlaczego mamy traktować kobiety jakby były niedorozwinięte?
  • Odpowiedz
@Gours: Podsumowując:
- tradycyjne podejście - żona gotuje facet czeka - Konfa rozsierdzona
- nowoczesne podejście - facet siedzi, kobieta może postać, bo mamy równouprawnienie - Konfa rozsierdzona

Mencelele w----i*ny na cały świat, że jebnął się pod stolik zamiast go wywrócić xDDDD
  • Odpowiedz
albo się ustępuje starszym bo są słabi i ciężko im stać

@Tommy__: Chyba nie lałeś, w życiu nie ustąpię starej gnidzie. Raz się ze mną ścigała o miejsce (o kulach k---a!), bo wsiedliśmy po obu stronach wolnego miejsca i drugi raz widziałem jak stara raszpla wyprosiła z miejsca ciężarną, bo podobno strasznie słabowita była. Nigdy więcej, choćby zdychali obok to nie ustąpię. A już najlepsze są wycieczki z samego rana
  • Odpowiedz