Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
W sumie z grubszych rzeczy zostało złożyć dolot, chłodnice, kable, kopułka i ogarnąć wiązkę pod klimę.
Kupiłem miskę na "sprzedajemy" za 80zł w bardzo ładnym stanie. Bardzo ładny stan, to 3 pęknięcia po całym dnie miski. Na szczęście gość zwrócił kasę. Nastepna którą udało się znaleźć, przyjechała z dalekiej Hiszpani( tylko kosztowała 80 ale euro). Siedzi już na miejscu, oliwa w skrzyni i silniku zalana, Zawias gotowy, hamulce odpowietrzyć i w sumie tyle? I w sumie pełno rzeczy o których wgl nie wspominam. W sumie może mnie po pierwszym etapie najdzie ochota napisanie małych refleksji albo małego poradnika jak się zabrać za to wszystko. Ile rzeczy tokarz dorabiał, co z narzędziami, których nie mam itd. W sumie może ktoś ma jakieś pytania, bądź chce więcej szczegółów, to pisać.
Dobra, trzeba zejść na ziemię, bo reszta floty czeka na ogarniecie przed zimą xD Klocki tarcze Renault, olej, filtry Toyotą, świece w Merolu i opony powymieniać we wszystkich, jakiego płynu do sprysku nalać i skrobaczke wrzucić. Edit, W takim wypadku odpalenie za 3 tygodnie xD. Musi być przed grudniem, bo w grudniu to ja idę na serwis i może być dłuuuugi przestój.
Oj będzie stres przy rozruchu.
#starelwisko #peugeot #hobby #motoryzacja
@miguelsantos @Kroledyp @rysiekMR @jokatan @system_shock @konrad-durlak @piekny_kacper
@erebeuzet @GRBAS @Gorigofcb @kleeb @FunHouse6969 @Salomonthekro @lMeserole @zybyzy @privi19 @VanTTool @mlody-ojciec @aloszaa @Farmer96 @Shedew @Landmark @erebeuzet @prezeees @cugowski @bidzej