Wpis z mikrobloga

Ciekawe dlaczego Bóg mnie obdarował niskim wzrostem. Jaki miał plan przez to na mnie przez moje 174 cm, a nie na przykład wymarzone 190 cm. Wtapiam się w podstawówkę dobrze, a dla kobiet to zero bezpieczeństwa czy żeby było to męskie. Mając 24 lat mam taki wzrost, gdzie jest to niski na mężczyznę w obecnych czasach. Kiedyś miałem większe kompleksy na temat mojego wzrostu, ale obecnie są bardzo małe, aczkolwiek jednak takie przemyślenia na człowieka czasem nachodzą w stylu dlaczego tyle ma. W dzieciństwie zawsze wszystko robiłem, aby mieć jak najwięcej wzrostu. Walczyłem o to. Nie zaburzałem wzrostu jakoś mocno w dzieciństwie. Jedynie otyłość przez pewien czas i tyle. Mama moja co prawda niższa ode mnie, a tata wyższy. Endykrolog na wizytach mi kiedyś mówił, że swojego potencjału wzrostowego nie osiągne, a mogłem być wyższy od taty. Szkoda, że nie był mi pisany wysoki wzrost

#przegryw #zalesie #endokrynolog #wzrost #dziecinstwo #manlet #kompleksy #zdrowie #oswiadczenie #przemyslenia #otylosc #rodzice #rozowepaski #niebieskiepaski #wiara #chrzescijanstwo #chad #psychologia #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #bog #samorozwoj
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55 Weź wyluzuj to tylko wzrost. Skup się na innych rzeczach. Mam dwóch kumpli o tym wzroście, jeden nawet tylu raczej nie ma i rucha na potęgę. Zamiast marudzić trzeba było dawno wyskillować inne rzeczy jak gadka, pewność siebie, siłka, hobby czy coś co pozwoli ci dominować.

Z takim marudzeniem to każdy z zakolami, pryszczami, łysy, czy zezowaty by tylko płakał jak ma źle. A pełno takich ma rodziny
  • Odpowiedz
@tomwick55: dupą wołowa jesteś i tyle. Wzrost jak wzrost, taki przeciętny. Niski to byś był jakbyś miał 150cm, a tak to masz normalny wzrost. A gdybyś miał te 190 cm to byś szukał innych wad, że masz odstające uszy albo coś innego.
  • Odpowiedz