Aktywne Wpisy
Jabby +361
Agui94 +347
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
#przegryw #zalesie #endokrynolog #wzrost #dziecinstwo #manlet #kompleksy #zdrowie #oswiadczenie #przemyslenia #otylosc #rodzice #rozowepaski #niebieskiepaski #wiara #chrzescijanstwo #chad #psychologia #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #bog #samorozwoj
Z takim marudzeniem to każdy z zakolami, pryszczami, łysy, czy zezowaty by tylko płakał jak ma źle. A pełno takich ma rodziny