Wpis z mikrobloga

A wziąłem i zabrałem Tatę z okazji 70 urodzin na Derby Italii na Giuseppe Meazza. Piłkarsko widowisko absolutny top i 2 premierowe bramki Zielińskiego na żywo. Doping i atmosfera ok, ale zdecydowanie bardziej wolę klimat Legii. Sam stadion robi wrażenie, ale widać gołym okiem, że został daleko w tyle nawet za naszymi obiektami- wąskie przejścia, ciasno między siedziskami, strome schody. Mimo wszystko warto było zobaczyć taki spektakl na własne oczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#legia #mecz #seriea #intermediolan #juventus #inter
klintoniusz - A wziąłem i zabrałem Tatę z okazji 70 urodzin na Derby Italii na Giusep...

źródło: 1000005724

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo kasę masz z tych japońskich kibiców a nie gości co siedzą na widzewie. To jest biznes.

@rydzo: pewnie że tak. Kibic-konsument to same zyski dla klubu i zero strat.
Po prostu czuje się uprzywilejowany a przynajmniej szczęśliwy że miałem okazje tego dotknąć również w wersji powiedzmy mniej biznesowej. Wspaniałe doświadczenie.
  • Odpowiedz
@klintoniusz: Ekstra! Mnie rodzice zabrali 30 lat temu na wakacje do Hiszpanii. Mój Tata kupił mi pod Camp Nou wielką flagę Barcy, która później wisiała nad moim łóżkiem. Po 30 latach odwdzięczyłem się zabierając go rok temu na El Clasico :-) Fajnie spędzić z ojcem trochę czasu po latach.
  • Odpowiedz