Aktywne Wpisy

self-aware +61

mickpl +393
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
6,5 tysiąca osób na tagu – to całkiem spora społeczność. Szkoda tylko, że większość ogranicza się do dyskusji zza monitora.
Od jutra planuję zrobić coś więcej niż 95% z Was: ruszam na tour po warszawskich inwestycjach, aby zdać relację z pierwszej ręki. Będę opisywać, jak deweloperzy negocjują, jakie rabaty oferują na start i jakich technik sprzedażowych obecnie używają.
Szukam także małej grupy inwestycyjnej, zainteresowanej zakupem mieszkania w północnych dzielnicach Warszawy. Jeśli jesteś chętny, daj znać – nawet dwóch nabywców na dwa mieszkania może dziś mieć dodatkową przewagę negocjacyjną.
@internetowywichrzyciel: Ale nie bluznij, bo każde wsparcie jest ważne, ja stawiam własną chatę, kurnika nie kupuje ale i tak was wspieram ile mogę w j-----u deweloperuchow, bo to co się dzieje z cenami mieszkań w Polsce dawno już przekroczyło granicę dobrego smaku.
źródło: temp_file759670170975920011
Pobierz@deziom: