Aktywne Wpisy
Kopyto96 +63
Gyros w Grecji - ok 20 zł
Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
xiv7 +2
Mam pytanie bo już widziałem wiele takich zdjęć, otóż: Czemu PRL był taki żółty?
#pytanie #pytaniedoeksperta
#pytanie #pytaniedoeksperta
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania
var
, ale później by rozróżnić zmienne mutowalne od stałych:const
ilet
.Także
var
nie wiesz.const
jest stałą (jest niemutowalne),let
może zmieniać stan.@draxgar: nie do końca. Scope let i const jest inny od var.
@draxgar: Błąd. const jest stałą rererencją. Może odwoływać się do obiektu, który jest mutowalny.
@leoha: spoko. Ja nie znam JS, możesz elaborować na ten temat. Nikt się nie obrazi
@lucius39 tak, uproszczenie. Tak jak w java
final
nie powoduje, że obiekt jest niemutowalny; dla autora przybliżenie wystarczająco zbliżone do tego co w sieci. Jak chcesz opowiedzieć o tym więcej, to zapraszam. Na pewno nie znasz tematu na tyle dobrze by go@draxgar: Co to za bełkot, człowieku? To, na ile znam temat to moja sprawa i nie tobie to oceniać po 1 mojej