Wpis z mikrobloga

Robię greyskull od Borsuka i zacząłem od 2 ostatnich treningów stosować się do filozofii @Lewusx robiąc do upadku, oraz nawet jak nie jestem w stanie wykonać pełnego ruchu to jeszcze próbuję. Czułem palenie w czwórkach na ostatnim treningu, zobaczę czy urosnę, choć mało jem.
#mikrokoksy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: ja robie ta metoda od 2 tygodni i tez czuje ogien w miesniu. Robie 4 serie i daje takie ciezary przy pierwszych seriach ze przy ostatniej malo brakuje zebym najmniejszego ciezaru nie udzwignal. Przerwy max 12-15 sekund
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: zależy ile aktualnie jesz. Na razie staraj się utrzymać mniej więcej tyle samo kalorii codziennie i obserwuj, czy rośnie na wadze i obwodach. Poza tym jak masz problemy z upchaniem żarcia, to nie obawiaj się kalorii w płynie.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: za dużo tego białka. Pewnie wychodzi grubo ponad 2g/kg masy ciała. Obecnie, to nawet u mnie 400g mięsa zapewni sytość na dłuższy czas. Jak chcesz robić masę, to ważniejsze są jednak węglowodany. Białka wtedy styknie nawet te 1,5g/kgmc
  • Odpowiedz