Robię greyskull od Borsuka i zacząłem od 2 ostatnich treningów stosować się do filozofii @Lewusx robiąc do upadku, oraz nawet jak nie jestem w stanie wykonać pełnego ruchu to jeszcze próbuję. Czułem palenie w czwórkach na ostatnim treningu, zobaczę czy urosnę, choć mało jem. #mikrokoksy
@przegro_pisarz: ja robie ta metoda od 2 tygodni i tez czuje ogien w miesniu. Robie 4 serie i daje takie ciezary przy pierwszych seriach ze przy ostatniej malo brakuje zebym najmniejszego ciezaru nie udzwignal. Przerwy max 12-15 sekund
@przegro_pisarz: zależy ile aktualnie jesz. Na razie staraj się utrzymać mniej więcej tyle samo kalorii codziennie i obserwuj, czy rośnie na wadze i obwodach. Poza tym jak masz problemy z upchaniem żarcia, to nie obawiaj się kalorii w płynie.
@Saprofit nie liczę kalorii, ale nie jest mi łatwo dobić 200g białka. Ja jem małe porcje 3/4 posiłki dziennie. Jakbym zjadł z 400g mięsa na obiad to już więcej nic nie wcisnę.
@przegro_pisarz: za dużo tego białka. Pewnie wychodzi grubo ponad 2g/kg masy ciała. Obecnie, to nawet u mnie 400g mięsa zapewni sytość na dłuższy czas. Jak chcesz robić masę, to ważniejsze są jednak węglowodany. Białka wtedy styknie nawet te 1,5g/kgmc
@przegro_pisarz: nic bardziej mylnego, 200g jest zupełne zbędne dla większości osób trenujących naturalnie. Ja nie widzę u siebie praktycznie żadnej różnicy między 1,5g a 2g.
#mikrokoksy
@przegro_pisarz: to jedz więcej