Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@mvser otoz to, ja chce żyć normalnie w spokoju bez kłótni z kimś na kim mogę zawsze polegać, bo nigdy nie mogłam, sama musiałam sobie radzić itd. Sama nie wiem, może dlatego że ja od początku jestem taka sama, a oni starali się mi zaimponować jacy to są świetni i wspaniali, ale po czasie się zmieniali, okres dbania o kobietę mijał i pilnowali własnego nosa nie myśląc o drugiej osobie, w
  • Odpowiedz
@marta99x: nie słuchaj tych ćwoków powyżej którzy próbują ci wmówić, że sama jesteś winna i to ty takich wybierasz. Kto się z "mężczyznami" spotykał to się w cyrku nie śmieje. Jeb.. fałszywe jednostki szukające zastępczej mamusi. Pogoń lenia i szukaj aż znajdziesz tego właściwego - szkoda czasu na marnowanie go byle kim. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@marta99x:

"Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania…."

Kobieta podchodzi do męża, ze łzami w oczach i pyta dlaczego mi to zrobiłeś w czym jest ona jest lepsza ode mnie, dlaczego odchodzisz, tyle lat jestem z tobą, a facet ze łzami w oczach,
  • Odpowiedz
ze mną jest wszystko w porządku,

@marta99x: nie z tobą jako osobą, tylko z tobą w sensie podejmowania decyzji o wyborze partnera - ciągle wybierasz tak samo źle, a potem się dziwisz, że źle wybrałaś. Jak na tym etapie popełniasz błąd, to później nic już nie naprawisz - najwyżej albo się przyzwyczaisz, albo zestarzejesz w zgorzknieniu.
Serio - są na świecie faceci "inni" niż tobie się trafiają. Ale nie dostajesz
  • Odpowiedz
  • 0
@Drake1 gdybym swojego mieszkania na własność nie miała to bym tak nie napisała, więc jak nie znasz całej sytuacji to się lepiej nie wypowiadaj, dziękuję
  • Odpowiedz
@marta99x: No to masz pecha co do facetów. Ale przynajmniej potrafiez opuścić związek, ktory ci nie pasuje, niż ciagnąć go długo na siłę. Następnym razem poszukaj może wśród takich, którzy nie skaczą nad tobą na samym początku znajomości. Może właśnie dlatego lądujesz w takich relacjach? Bo wystarczy trochę nad tobą poskakać, żebyś dala się wciągnąć? Skoro miałaś 5 związków, to znaczy, że praktycznie cały czas z kimś byłaś. Nie dałaś
  • Odpowiedz