Aktywne Wpisy
Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
Fekalny_okuratnik +198
Też uważacie pełen etat 8h pracy 5 dni w tygodniu jako niewolnictwo? Nie wliczając snu to przeznaczasz 1/2 swojej doby na robotę, a przez pozostałą połowę musisz zrobić zakupy, ugotować, zjeść, posprzątać, umyć się, pozałatwiać jakieś sprawy i pod koniec dnia zostaje ci garstka czasu dla siebie. Gdzie czas na pasje i zainteresowania? Gdzie czas na rozrywkę i rozwój? Przecież tak się k---a nie da żyć. Nie wiem jak ludzie są w
@JoeGlodomor: Codziennie na wykopie jest mnóstwo wpisów, w których faceci wrzucają kobiety do jednego wora, ale jak ktoś zwraca na to uwagę, to nie dostaje tylu plusów, ciekawe, dlaczego xD
"Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania…."
Kobieta podchodzi do męża, ze łzami w oczach i pyta dlaczego mi to zrobiłeś w czym jest ona jest lepsza ode mnie, dlaczego odchodzisz, tyle lat jestem z tobą, a facet ze łzami w oczach,
@marta99x: nie z tobą jako osobą, tylko z tobą w sensie podejmowania decyzji o wyborze partnera - ciągle wybierasz tak samo źle, a potem się dziwisz, że źle wybrałaś. Jak na tym etapie popełniasz błąd, to później nic już nie naprawisz - najwyżej albo się przyzwyczaisz, albo zestarzejesz w zgorzknieniu.
Serio - są na świecie faceci "inni" niż tobie się trafiają. Ale nie dostajesz
@marta99x: A co ja, Jan Rodzeń jestem? ( ͡º ͜ʖ͡º)