Aktywne Wpisy

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,

Farezowsky +46
W ogóle jest możliwość kogoś pozwać na kwotę miliona złotych i wygrać z jakimś szarakiem? W internecie widziałem jak nieraz influcencerzy się na takie kwoty pozywali, ale nie wiadomo jak się to skończyło. Napiszesz swoje zdanie na temat kogoś, ty zarabiasz np 4k miesięcznie i dostajesz pozew na milion zł od jakiegoś bogatego influencera co ma miliony na koncie bo się mu nie spodobałeś? Co w takim wypadku robi sąd jak wygra? Patrzy na to, że ktoś zarabia parę tyś miesięcznie i umniejsza kwotę np do 20 tysięcy czy właśnie że jest to pozew na milion, to się nigdy nie wypłacisz i masz komornika, depresja itd? Bo też wkład własny to chyba 50 tysięcy przy tej kwocie.
#pytanie #pozew #sady #polska #gospodarka #prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer