Wpis z mikrobloga

Witam

Poszukuję najtańszego dekodera który będzie stabilnie działać z cccam/oscam.

Chodzi o sprzęt dla syna żeby mógł bajki oglądać. Na serwisach wyskakuje tylko zgemma, a może jednak istnieje coś tańszego? Najlepiej okolice 100zl
(Myślicie że stare przerobione nboxy są jeszcze coś warte)

Z góry dziękuję za podpowiedzi.

#cccam #oscam #dekoder #zakupy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nerfpl: Osobiście do samego przełączania kanałów to wolałbym już nboxa z dobrego źródła niż te gówniane Zgemmy, gdzie obraz się zawiesza przy każdej zmianie kanału. Miałem nBoxy BSLA i BSKA i oba po paru latach poszły dalej w świat.
  • Odpowiedz
@Qwertyasdf123: Nie no soreczka, ale SoC, który to powoduje (MediaTek?) dla mnie przekreślił wszystkie boxy, które go mają, choć jest ich sporo. Kupiłem więc 2x VU+ i mam spokój, a z litości dla Zgemmiarzy nawet przemilczę opcję FCC. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Qwertyasdf123: @radziuxd jako iż w 95% jesteście nieświadomymi dostawcami ecmów i streamingu lepiej jak macie szybszy sprzęt. wtedy nie zauważycie nawet, że cos jest nie halo. taki np, VU+ śmiało moze i 10 strumieni *.ts wysyać na raz .... a jeśli choć chwilę mieliście do czynienia z czyms jak jakiś satupdater i pobieraliście "oscamy" z repo lub listy to hmmmm to po temacie jest. nie zaskoczylo was nigdy, że
wojciet - @Qwertyasdf123: @radziuxd jako iż w 95% jesteście nieświadomymi dostawcami ...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-11-17 10-25-53

Pobierz
  • Odpowiedz