Aktywne Wpisy
Pandzia_art +123
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jacques-Pierre +216
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
@stachol: Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Raz, że to nie jest windows, że ci nie wstanie bez zewnętrznego drivera bo drivery są już kernelu, a dwa, że jedyna sytuacja gdzie realnie się spotkasz, że dysk może ci nie działać to jak będziesz miał zrobiony sprzętowy RAID na jakimś chińskim kontrolerze,
@blakker: Nie może być za szybki. Po prostu miałbyś równanie w dół do szyny danych czy szybkości mikrokontrolera. Bottleneckiem zawsze będzie przepustowość szyny danych. W tym wypadku ogranicza cię przepustowość danych SATA, a w zasadzie dokładniej to przepustowość danych szyny USB 3 (kilkaset MB/s).
A do raspberry PI możesz podłączyć o wiele szybsze
Najlepiej to by było jakbyś kupił sobie faktycznie shielda na dysk NVME i dowolny dysk NVME, ale od biedy dysk na SSD na USB też będzie dobrą opcją.
@Kryspin013: Dzieki.
W domu mi sie wala samsung SSD 850 EVO, model MZ-75E500. Jezeli chcialbym kupic shielda to polecisz cos? Konwerter aby podlaczyc 850 evo byle jaki mam kupic aby przekonwertowac na usb?