Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +175
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
luke-dolla7 +1367
Z okazji Barbórki chciałbym życzyć górnikom:
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
A, i jedna 16 Pro Max miała ponadto problem opisany tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/78740885
#iphone #apple
Ogólnie jeśli nie musisz zmieniać telefonu to się wstrzymaj.
Porownaj sobie zdjecia na jakims portalu sensownym jak https://www.dxomark.com/ albo poszukaj sampli obu telefonow na necie, inaczej nie ma sensu. No i nie mowimy tu o zdjeciach w sklepie, gdzie masz swiatlo z kazdej strony, tylko porownaj sobie nocne foty, foty w ruchu, jakies trudniejsze warunki, makro.
@Eshirael: otóż właśnie. Zdaję sobie sprawę, że aparat i jakość zdjęć mimo wszystko będzie lepszy. Nagrania wideo na pewno będą dużo lepsze. Podkreśliłem też, że zrobiłem zdjęcia w sklepie, przy dobrym świetle, no ale 11 dawała radę. Szkoda, że nie mogłem tych zdjęć z 16 przesłać do siebie bo wtedy mógłbym to porównać w domu na monitorze. Zdjęcia oglądam
@patrol798: Co się dziwić skoro od modelu 14 pro używają dokładnie tego samego aparatu głównego więc przez ostatnie trzy generacje aparat z którego przez 80% czasu ludzie korzystają stoi w miejscu
12MP vs 48 MP
Pixele to tylko rozmiar zdjęcia. Na tak małej matrycy nie ma sensu pakować więcej niż 12mpx. Zresztą te 48mpx na matrycy są pewnie generowane komputerowo a matryca fizycznie ma nadal 12mpx.
@farew3Ell
@berito: Ja to bym się raczej zastanowił jak można komuś wysłać przekrojone na pół czekolady. ( ͡° ͜ʖ ͡°)