Aktywne Wpisy
love2spooch +1258
Zgodnie z obietnicą i zgodą mireczka @aveniner dziś udało się skończyć książkę.Jedyne co na niej brakuje to tylko podpis Pani Moderator lub Pana Michała ;) i przy okazji robię #rozdajo - jakby ktoś chciał mieć taki sam zbiór to stworzę jeszcze raz taki sam :) #heheszki
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
manlet185cm +350
Jak bylem nastolatkiem to zastanawiałem się jakim cudem tylu ludzi dało się nabrać na Ambergold i PEWNY, GWARANTOWANY zysk do 15% rocznie na inwestycji w ZŁOTO. No ale wmawiałem sobie, że to wina starych, naiwnych ludzi z poprzedniego systemu i że to już nigdy się nie powtórzy. Od tamtego czasu minęło ledwie 12 lat i każdy uwierzył w PEWNE, GWARANTOWANE zyski na inwestycji w BETON. Tylko teraz 15% zysku rocznie to minimum
Żaden piłkarz Realu nie pojedzie na ceremonie do Paryża
Za rok RL9 pewnie znowu będzie nominowany.. na jego miejscu za rok nie pojechałbym, za dwie ukradzione złote piłki
#mecz #pilkanozna #sport #kanalzero
@arturek98c myślę, że prawdziwie niezasłużonym wynikiem będzie ktokolwiek poza Vinim i Carvajalem. Bo tak obiektywnie patrząc, niezależnie czy Vini to pajac czy nie, lub czy Carvajal to "tylko" obrońca, to kto inny zasłużył bardziej?
@arturek98c no Carvajal też wygrał wszystko + LM, jednocześnie będąc podstawowym filarem w tych zespołach.