#hotelparadise Z trojga złego, to chciałabym żeby wygrała Maja z Wojtkiem. Są jednak najbliżej definicji zgodnej, szanujacej sie i lojalnej pary, która wypracowała sobie relacje i miejsce w TOP. Dzieci z tego nie będzie, ale niech mają ten hajs na pół. Dla Nej na pocieszenie. A dla niego za zmuszanie się do przytulania i cierpliwość.
Olka Kuby ani nie szanuje, ani mam wrażenie nawet nie lubi. Trudno więc nazwać to nawet relacją przyjacielska. O Morticii i Oskarze nie ma nawet co pisać bo to totalny przypadek i tyle.
@Bulma89: Wszyscy tak piszą, ale skoro on jest takim cwanym graczem to powinien wiedzieć, że więcej zarobi na współpracach po programie, jeśli zachowa się fair w stosunku do Mai, o której mówi, że nigdy nie mógłby jej skrzywdzić, niż jak rzuci kulą.
+ taka zwykła, ludzka przyzwoitość. Wiem, ze to naiwne ale lubie wierzyć że nawet w programie, gdzie liczy się gra, to można też zachować się empatycznie.
W innych finałach, gdzie byl rzut kulą, to te pary były słabe.
@PoleDancerka This, wbrew pozorom współprace po programie bardziej się jemu opłaca. A nikt chętnie nie nawiążą współpracy z kimś, kto rzuci kulą. Wojtek nie jest aż tak głupi
A mi się wydaje, że On ma gdzieś te współprace a udział w takim programie to był zakład "spróbuję zbajerzyc jakaś laske z którą dojdę do finału" - coś jak popularny swego czasu filmowy motyw, tylko tutaj bez happy endu 😅
Wygląda na takiego wyrachowanego, zimnego człowieka, który byłby zdolny do takiego czegoś 😀
Z trojga złego, to chciałabym żeby wygrała Maja z Wojtkiem. Są jednak najbliżej definicji zgodnej, szanujacej sie i lojalnej pary, która wypracowała sobie relacje i miejsce w TOP. Dzieci z tego nie będzie, ale niech mają ten hajs na pół. Dla Nej na pocieszenie. A dla niego za zmuszanie się do przytulania i cierpliwość.
Olka Kuby ani nie szanuje, ani mam wrażenie nawet nie lubi. Trudno więc nazwać to nawet relacją przyjacielska. O Morticii i Oskarze nie ma nawet co pisać bo to totalny przypadek i tyle.
+ taka zwykła, ludzka przyzwoitość. Wiem, ze to naiwne ale lubie wierzyć że nawet w programie, gdzie liczy się gra, to można też zachować się empatycznie.
W innych finałach, gdzie byl rzut kulą, to te pary były słabe.
Wygląda na takiego wyrachowanego, zimnego człowieka, który byłby zdolny do takiego czegoś 😀
Jak rzuci to dorzucę jej 20$