Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +15
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

ada_lovelace +14
dlaczego nie śpisz

źródło: comment_1598489150az1ApcYruWaE4q4T6wNLNK
Pobierz
Ulubione tematy:
- som parom romantycznom
- lektor dokucza oli
- kto pozostaje na starym koncie
- drwimy z Andrzeja
Proponuję troche kreatywności, bo niektórzy w kółko powtarzają to samo. A jak ktoś nie idzie tą linią, jest zwymyślany. Niektórzy nie wytrzymują psychicznie i usuwają niewygodne wpisy, które nikogo nie obrażały. Tak, tak KakarotZ, piszę o tobie "twardzielu" :)
@wszystkienickijuzzajete
To nie ja usunąłem, tylko dziecięca psychika KakarotZ tego nie wytrzymała.
Tylko co ty możesz zobaczyć przez internet. Dopasujesz sobie to co ci wygodnie tutaj na mnie napisać. To jest tak samo precyzyjne jak ocenianie człowieka przez to jak go pokazano w telewizji.
Dziecinne to jest, że niemal każdy uczestnik jest tutaj przywoływany nie z imienia tylko chamskiej ksywy. Że komentuje się czyjś wygląd w sposób negatywny jednocześnie samemu nie mając odwagi, by wstawić swoje zdjęcie itd. Na kwestię "idź do pani" spuszczę zasłonę milczenia :)
P.S. a kręcę bekę nie tylko z programu ale właśnie z takich Zielonek, które próbują umoralnić pół wykopu xD to jest moje podwójne guilty pleasure ale najwyraźniej nie zrozumiałeś mojego komentarza powyżej ( ͡~ ͜ʖ
W tej sytuacji mogę ci tylko współczuć, biedna istotko. Miej sobie ze mnie bekę, chociaż tyle mogę dla ciebie zrobić :) Uszy do góry.
Ale tak na koniec to pamiętaj: cały Wykop jest zły i be, a tylko Ty masz rację i masz prawo każdego tutaj umoralniać ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Buziaczki Ążej!
Zgadzam sie ze interakcje sa sednem do dyskucji ale pod warunkiem ze kazdy z rozmowcow stawia siebie na takim samym poziomie co oponent, ewentualnie jak slucha/czyta co oponent ma do przekazania, dostosowuje sie do dialogu albo nie patrzy na
Pisałem mini-nagonka. Uwierz, że ten przedrostek dużo zmienia w powadze znaczenia :)