Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Na tagu ucichło, bo lekcje się skończyły i młodzież właśnie wraca tramwajami do domu.
Ulubione tematy:
- som parom romantycznom
- lektor dokucza oli
- kto pozostaje na starym koncie
- drwimy z Andrzeja

Proponuję troche kreatywności, bo niektórzy w kółko powtarzają to samo. A jak ktoś nie idzie tą linią, jest zwymyślany. Niektórzy nie wytrzymują psychicznie i usuwają niewygodne wpisy, które nikogo nie obrażały. Tak, tak KakarotZ, piszę o tobie "twardzielu" :)

@wszystkienickijuzzajete

Z 15 komentarzy, 7 to usuniete wypowiedzi jednej zielonki xD chlopie to sie zdecyduj czy dyskutujesz czy ghostujesz

To nie ja usunąłem, tylko dziecięca psychika Kakarot
Z tego nie wytrzymała.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@inertia-kow ale Ty się spinasz człowieku na tym wykopie. Co widzę jakiś Twój komentarz to wiecznie coś nie tak, wydajesz się jakimś sfrustrowanym człowiekiem… baw się i miej z tego programu guilty pleasure a nie co chwilę jakieś wysrywy robisz i każdego tu punktujesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aida_Birchwood: Nie jestem spięty tylko zgraja małolatów się tu do mnie napina, bo mam inne zdanie. Wybiórczo traktujesz moje wpisy, dlatego wydaje ci się, że jestem sfrustrowany. Również życzę udanej zabawy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fajlip1111: Nie, jesteś małolatem, bo zachowujesz się jak małolat. Uczepiałeś się tego przypisywania mi Andrzeja i powtarzasz w kółko. Ani to zabawne, ani oryginalne. Nawet dobry żart powtarzany w kółko staje się nieśmieszny.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aida_Birchwood: xD
Tylko co ty możesz zobaczyć przez internet. Dopasujesz sobie to co ci wygodnie tutaj na mnie napisać. To jest tak samo precyzyjne jak ocenianie człowieka przez to jak go pokazano w telewizji.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: jesteśmy dorośli a poznasz to po tym że większość stałych komentujących nie wchodzi w głupie dyskusje z innymi uczestnikami tagu wywołując ich na forum - to jest dopiero bardzo dziecinne. Może od razu ‚idź do Pani’
  • Odpowiedz
  • 0
@Fajlip1111: Interakcje powinny być sednem dla dyskusji w temacie ;)
Dziecinne to jest, że niemal każdy uczestnik jest tutaj przywoływany nie z imienia tylko chamskiej ksywy. Że komentuje się czyjś wygląd w sposób negatywny jednocześnie samemu nie mając odwagi, by wstawić swoje zdjęcie itd. Na kwestię "idź do pani" spuszczę zasłonę milczenia :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Aida_Birchwood: Ale to nie ja ciebie zaczepiam tylko ty mnie. A jak masz podwójne guilty pleasure, bo w twoim mniemaniu, pokręcisz sobie bekę z obcych ludzi, którzy mieli odwagę (lub głupotę) by się tam zgłosić, to tylko pokazuje, że w głębi sama jesteś niedowartościowana. Ja, choć w twojej mylnej ocenie, jestem sfrustrowany (wiesz w ogóle co to znaczy?), nie muszę sobie poprawiać nastroju czyimś kosztem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lolek1011: Miejsca tworzą ludzie, a nie odwrotnie. I pozwól, że takiej zasady będę się trzymał.Nie muszę tutaj pasować, nie szukam oklasków i nie muszę być lubiany. Nawet mnie bawi ta mini-nagonka, bo wiem że jestem sobą :)
  • Odpowiedz
@inertia-kow te swoje moralizatorskie teksty to możesz zapuścić Grażynkom na fejsie, może tam poszukaj poklasku i ludzi, którzy Cię zrozumieją? Bo mam wrażenie, że Wykop to nie Twoje miejsce i nie czujesz tego portalu.
P.S. a kręcę bekę nie tylko z programu ale właśnie z takich Zielonek, które próbują umoralnić pół wykopu xD to jest moje podwójne guilty pleasure ale najwyraźniej nie zrozumiałeś mojego komentarza powyżej ( ͡~ ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@Aida_Birchwood: Tutaj też mogę i jak widzisz robię to z powodzeniem xD

I tak - jestem bardzo niedowartościowana i nie wiem co oznacza frustracja

W tej sytuacji mogę ci tylko współczuć, biedna istotko. Miej sobie ze mnie bekę, chociaż tyle mogę dla ciebie zrobić :) Uszy do góry.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: widze syndrom oblezonej twierdzy :) nagonka powiadasz? a wiesz ze akcje wywoluje reakcje? na twoj pretensjonalny ton wypowiedzi musi byc reakcja bo wydaje ci sie ze jestes lepszy/madrzejszy/inteligentniejszy od innych.
Zgadzam sie ze interakcje sa sednem do dyskucji ale pod warunkiem ze kazdy z rozmowcow stawia siebie na takim samym poziomie co oponent, ewentualnie jak slucha/czyta co oponent ma do przekazania, dostosowuje sie do dialogu albo nie patrzy na
  • Odpowiedz
  • 0
@Fajlip1111: Widzisz i jak chcesz, to można normalnie popisać, bez dziecinady. Jakby powiedział Andrzej, jeżeli komukolwiek mogłem pomóc, czuję się wygrany xD

nagonka powiadasz

Pisałem mini-nagonka. Uwierz, że ten przedrostek dużo zmienia w powadze znaczenia :)
  • Odpowiedz