Wpis z mikrobloga

Black Ops 6 to najgorsza część Coda w jaką grałem fabularnie. Jestem wielkim fanem całej serii, mam wykupione wszystkie części cyfrowo na XSX, a nawet w pudełkach te najstarsze. Fabuła gniot, woke do porzygu. Jakieś baby z Tobą biegają i mówią Ci co masz robić, plują na zabitego wroga i mają psychopatyczne oblicza.

Jakby fabuły było mało, to gra znowu opiera się o proste open mapy z lootem (multi vibe), ma żenujący poziom grafiki. Bugują się tekstury, FSR jest bardzo mizernie zaimplementowany. Wszędzie pikseloza. Niestety uważam, że marka Call of Duty jest sabotowana wewnętrznie i te gry powstają specjalnie złe. Przykro się na to patrzy z pozycji gracza.

Uważam, że COD oficjalnie umarł pod sztandarem Microsoftu. Żegnaj przyjacielu z dzieciństwa.

#callofduty #blackops6 #gamepass #gamepass #pcmasterrace #xbox #xboxseriesx #xboxseries #gry #microsoft #woke #playstation #ps5 #ps4
NielegalneKretowisko - Black Ops 6 to najgorsza część Coda w jaką grałem fabularnie. ...

źródło: 2c7efde74fcd6141537d

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gusguster Ja co do Coda bardzo duzo wybaczam, bo lubie sobie postrzelac. Ludzie narzekali na Vanguard albo MW1, ale one wcale nie byly takie zle. Techniczne to byly dobre gry. Wczesniejsze black opsy, to bylo arcydzielo. Ta nowa czesc, to pierwsza gra, ktora wylaczylem. Nigdy wczesniej tego nie zrobilem przy tej serii.
  • Odpowiedz