Aktywne Wpisy

brubel +44
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest

źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
SilesianPill +372
W komentarzach pod znaleziskami dotyczącymi wyludniania wsi zawsze jest sporo komentarzy typu: "bzdury, bo u mnie na wsi to się pełno domów buduje!".
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci
Pytałem w play, orange, plus i tmobile.
W #orange zaproponowali mi najtaniej bo za 30 zł/mc (z jakąś zniżką za zakup w salonie) Orange Flex #orangeflex 75GB oraz rozmowy i smsy za free, bez wiążącej umowy.
W #play sam znalazłem jakiś pakiet S - 30GB za 30 zł/mc, tam 30 GB i darmowy smsy/rozmowy, ale w salonie powiedziała że ona tego nie kojarzy i mi tego nie poleca, ona poleca abonament, chociaż jest droższy i nie oferuje nic więcej :D
#plus i #tmobile są droższe.
Jednak teraz znalazłem w sieci również lajtmobile, #njumobile, plushbezlimitu i #virginmobile, które mają jeszcze tańsze oferty też bez umowy, to jest kwestia taniej o 20-30 zł/mc na trzy numery ale w sumie wolę sobie te 30 zł wydać na coś innego niż niepotrzebnie płacić, tylko czy tacy wirtualni operatorzy normalnie działają? Nie są to jakieś crapy? Za gówniarza pamiętam że przeszedłem z Ery do Heyah i w sumie w niczym się to nie różniło, też obsługiwała to Era.
Mieliście do czynienia z którymś z tych wirtualnych operatorów? Możecie polecić?
#siecikomorkowe #gsm #smartfon
źródło: no-limit
PobierzNju na karte 19zl i 220GB przez rok, potem 20GB ale mozliwe ze podniosa w tym czasie.
Fonia, 150zl/12mc za 21GB
Lyca mobile w planach rocznych ale podobno jakosc obslugi i w ogole sieci kiepska. Ktos tam w rodzinie uzywa tylko