Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namΓ³wiΕ mnie ΕΌebym poszedΕ kiedyΕ do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikaΕem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuΕ przypadkiem sufit na Εeb nie spadΕ? X D 100 zΕotych za najzwyklejsze strzyΕΌenie, to juΕΌ nie jest strzyΕΌenie wΕosΓ³w tylko golenie frajerΓ³w, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
ΕΊrΓ³dΕo: baobao
Pobierz
b_oski +91
TreΕΔ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...

Od premiery mojej ksiΔ ΕΌki Barcelona. W blasku Sagrady, w cieniu Palm! MinΔ Ε juΕΌ miesiΔ c, a juΕΌ kilka razy wspiΔΕa siΔ na bestsellery tygodnia w swojej kategorii Tursytyka i podrΓ³ΕΌe. MoΕΌecie jΔ zamΓ³wiΔ w kaΕΌdej ksiΔgarni lub w empiku , gdzie znajdziecie takΕΌe spis treΕci oraz kilka przykΕadowych stron. Link do empiku
To nie jest typowy przewodnik, to szczera, peΕna humoru i emocji podrΓ³ΕΌ do Εwiata Katalonii! W ksiΔ ΕΌce znajdziecie wszystko, co najwaΕΌniejsze i najciekawsze o Barcelonie, ale przede wszystkim z perspektywy mieszkaΕca. PiszΔ o miejscach, ludziach i ΕΌyciu. Nie tylko o tym, ktΓ³re warto odwiedziΔ, ale aby poczuΔ BarcelonΔ peΕnΔ pasji! Zajrzycie w gΕΔ b klimatycznych dzielnic, poczujecie atmosferΔ ulic i poznacie BarcelonΔ od kuchni β dosΕownie i w przenoΕni!
π Co znajdziesz w Εrodku?
- Historie o prawdziwym ΕΌyciu w Barcelonie β dowiecie siΔ, jak mieszka siΔ w cieniu palm i na tle Sagrady Familii, o codziennych zmaganiach, ΕwiΔtach, oraz o spotkaniach z KataloΕczykami, dla ktΓ³rych Barcelona to coΕ wiΔcej niΕΌ tylko miasto!
- RozdziaΕ o Robertcie Lewandowskim i FC Barcelonie β fenomenie, ktΓ³ry skradΕ serca kibicΓ³w Barcelony i dlaczego zaskarbiΕ sobie ogromnΔ sympatiΔ KataloΕczykΓ³w od poczΔ tku transferu?
- Trening z AnnΔ LewandowskΔ i... sΕynna bachata! β coΕ dla fanΓ³w aktywnego stylu ΕΌycia i taΕca, jako ΕΌe sam braΕem udziaΕ w tym taΕcu teΕΌ z AniΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
- Przewodnik po mniej znanych miejscach, smakach i tradycjach Barcelony β zobaczysz BarcelonΔ jak miejscowy: gdzie szukaΔ najlepszych churros i tapas, ktΓ³re miejsca omijaΔ, a co przywieΕΊΔ ze sobΔ zamiast typowego magnesu.
π₯ Chcesz zdobyΔ egzemplarz ksiΔ ΕΌki? Wystarczy, ΕΌe:
1. Zaplusujesz ten wpis (zielonki teΕΌ)
2. Dodasz komentarz
Nie przegapcie tej okazji, by zanurzyΔ siΔ w Barcelonie β odkryΔ jej rytm, sekrety i magiΔ poza turystycznymi szlakami! π Powodzenia! πβ€οΈ
Wyniki rozdajo ogΕoszΔ jutro. Powodzenia!
#barcelona #rozdajo #ksiazki #konkurs
ΕΊrΓ³dΕo: barcelona new
PobierzWszystkie szczegΓ³Εy znajdziesz tutaj αΆα΅α΄₯α΅
Reszta, dziΔki za udziaΕ, niestety Wam siΔ nie udaΕo Κβ’
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_0534
Pobierz