#mirkokoksy #chudnijzwykopem Witam. Potrzebuje planu treningowego możecie kogoś polecić? Moja historia w skrócie to od zawsze ulaniec w szczycie 145kg. Zacząłem liczyć kalorie, dużo ćwiczyć. Udało mi się zejść do 99kg nie było idealnie, ale było dobrze. Ze względu na bombelka trening siłowy ograniczał się do ławeczki w domu, dwóch hantli oraz biegania 3x w tygodniu w lesie(w szczycie biegałem 10 km).
W między czasie zachorowałem rzuciłem fajeczki i ulałem się do 120kg. Ze względu na to, że bombelek podrósł mam czas na pobliską siłownię i potrzebuję kogoś kto mi ułoży sensowny plan oraz dostosuje pod wyposażenie siłowni(jeszcze tam nie byłem).
Co chciałbym: Plan ćwiczeniowy na 3 dni w tygodniu obejmujący całe ciało. Pozostałe 2 dni poświęciłbym na cardio a weekend na odpoczynek.
Cel: Spalanie tłuszczu przy zachowaniu masy mięśniowej. W grze u mnie była nawet rekompozycja bo przy 100kg byłem dużo silniejszy niż przy 140kg
Wcześniej przy 2.5k kcal widziałem ok. 1 kg/tydzień i chyba przy tym zostanę.
(Teraz trenerzy nie są zatrudniani na etat i nikt za free nic nie pokaże ani nie ułoży, może obsługa 3-5 minut). A szansa trafienia trenera idioty po 2 dniowym kursie na miejscu to 95 %
Witam. Potrzebuje planu treningowego możecie kogoś polecić?
Moja historia w skrócie to od zawsze ulaniec w szczycie 145kg. Zacząłem liczyć kalorie, dużo ćwiczyć. Udało mi się zejść do 99kg nie było idealnie, ale było dobrze.
Ze względu na bombelka trening siłowy ograniczał się do ławeczki w domu, dwóch hantli oraz biegania 3x w tygodniu w lesie(w szczycie biegałem 10 km).
W między czasie zachorowałem rzuciłem fajeczki i ulałem się do 120kg. Ze względu na to, że bombelek podrósł mam czas na pobliską siłownię i potrzebuję kogoś kto mi ułoży sensowny plan oraz dostosuje pod wyposażenie siłowni(jeszcze tam nie byłem).
Co chciałbym: Plan ćwiczeniowy na 3 dni w tygodniu obejmujący całe ciało. Pozostałe 2 dni poświęciłbym na cardio a weekend na odpoczynek.
Cel: Spalanie tłuszczu przy zachowaniu masy mięśniowej. W grze u mnie była nawet rekompozycja bo przy 100kg byłem dużo silniejszy niż przy 140kg
Waga obecnie: ok 120kg
Wzrost 180cm
Wcześniej przy 2.5k kcal widziałem ok. 1 kg/tydzień i chyba przy tym zostanę.
Z góry dzięki
(Teraz trenerzy nie są zatrudniani na etat i nikt za free nic nie pokaże ani nie ułoży, może obsługa 3-5 minut). A szansa trafienia trenera idioty po 2 dniowym kursie na miejscu to 95 %