Aktywne Wpisy

ApropoDefakto +75
Chłop w w lesie w górach śpi pod namiotem bo nie lubi spać w domu, śmiechu warte

źródło: 1000008990
Pobierz
zimne_st00pki +14
Z takich najgłupszych rzeczy, które wrzucę na ten profil to ostatnio pisałem z laską na bumblee.
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
Fajnie się pisało i napisałem coś, co się w tamtym momencie wydarzyło.
Stary się tak spierdział w kuchni, że odpalił czujnik gazu. Wszyscy przybiegli, żeby się dowiedzieć co się stało, a on sobie stał i się uśmiechał od ucha do ucha. Nigdy wcześniej takie coś nie miało miejsca.
Po tej wiadomości nie odpisała. (╯︵
Około 5 miesięcy temu dostałem po oczach lampą fotoradaru. Problem jest taki że od tego czasu sprawdzam skrzynkę pocztową oraz m obywatela i nadal nic nie przyszło. Lata temu miałem inny mandat i pod ten sam adres przyszedł bez zwłoki.
Ktoś ma pojęcie czemu nadal go nie otrzymałem?
Nie chciałbym mieć z tego powodu problemów.
#polskiedrogi #mandat #drogowka #pytanie #motoryzacja
się ciesz i tyle
źródło: image
Pobierz@gokusan: może zdjęcie nie wyszło, albo zaszły jakieś sytuację anulujące pomiar (inne auto w kadrze czy coś).
Pytanie też czy przekroczyłeś prędkość, bo kilka razy widziałem fotoradar który trzaskał zdjęcia każdemu - źle skonfigurowany, albo jakieś badania, testy czy coś.
@gokusan: przedawnienie mija niby po roku, ale obecnie z tego canardu mandaty przychodzą naprawdę szybko.
Więc po 5 miesiącach jesteś raczej bezpieczny.
Może zdjęcie nie wyszło, albo tablica nieczytelna i Ci się przyfarciło.