Aktywne Wpisy
Ana77 +93
Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych ludzi, którzy właśnie siedzą sami w chacie przed komputerem, jedzą słodycze i nie chce im się nic konkretnego robić.
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
ulath +2
hej Mireczki, wpadła nam w oko działka o dziwnym kształcie. super lokalizacja, blisko miasta wszystko nam pasuje. ale zastanawiam się jakie ma wady? oprócz tego ze trzeba będzie kopać i ciągnąc wodę i prad ok 100m
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też nie chce się z niej naśmiewać, ale do atrakcyjnych ona nie należy. Jest otyła. Mimo to jeszcze dodatkowo tworzy sobie taką antyreklamę, poprzez taki nazwijmy to "ofensywny" opis.
@Kopytnik_1: ale i tak pewnie dostaje wiecej atencji niz typowy chłop. Spermiarze zobaczą grubą babe z dwójką dzieci a i tak będą zagadywać.
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: dwójka dzieci w tym wieku jest nienormalna?
Mi wystarczy aby nie chcieć jej poznawać. w związku to JA mam być priorytetem dla drugiej osoby, a ona dla mnie. Relacja gdzie tak nie ma, w ogóle mnie nie interesuje i wolę być sam.
- po psychologii
- pracuje w HR
- ma 2 dzieci
- ma 158cm wzrostu
- pali
@Kopytnik_1: no i bardzo dobrze, dlatego jest sama. Nie wiem tylko po co dajesz j------o o nią, po prostu kliknij next i olej gunwo, bo nie masz wpływu na takie jednostki, to po co babrać się w gównie?
Już nawet nie wspominając o tym, że będąc takimi paniami życia i śmierci w firmie będą sobie na tobie odbijać wszystkie przykrości życiowe
@smokingcat
@internet_surfer
@arte008