Wpis z mikrobloga

#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #ciekawostki

Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też nie chce się z niej naśmiewać, ale do atrakcyjnych ona nie należy. Jest otyła. Mimo to jeszcze dodatkowo tworzy sobie taką antyreklamę, poprzez taki nazwijmy to "ofensywny" opis.
Kopytnik_1 - #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #cieka...

źródło: temp_file1720031870778291555

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mimo to jeszcze dodatkowo tworzy sobie taką antyreklamę, poprzez taki nazwijmy to "ofensywny" opis.

@Kopytnik_1: ale i tak pewnie dostaje wiecej atencji niz typowy chłop. Spermiarze zobaczą grubą babe z dwójką dzieci a i tak będą zagadywać.
  • Odpowiedz
@Ion_cannon: facet który nie ma rodziny i nie ugania się za babami może przeżyć za takie minimum że to nie do wiary. Więc za odpuszczeniem rynku tfu matrymonialnego idzie odpuszczenie rynku pracy - *to* jest zmartwienie dla właścicieli Zachodu. Po prostu: nie ma kim robić w gospodarce. Mówi się o tym już w mendiach głównego ścieku.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Matka dwójki chłopców i to oni są dla mnie priorytetem.
Mi wystarczy aby nie chcieć jej poznawać. w związku to JA mam być priorytetem dla drugiej osoby, a ona dla mnie. Relacja gdzie tak nie ma, w ogóle mnie nie interesuje i wolę być sam.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Przecież tam są wszystkie CZERWONE ALERTY wymienione w Ogłoszeniu:
- po psychologii
- pracuje w HR
- ma 2 dzieci
- ma 158cm wzrostu
- pali
  • Odpowiedz
@kurczak69okon: Śmieje się z niej, bo na wykopie jest trend do wyśmiewania dzieciatych kobiet z hrów, po prostu. Dzieciaty facet jest ok, dzieciata kobieta nie. Pracowanie na taśmie jest ok, bycie programistą 20k jest ok, pracowanie w biurze i naliczanie komuś urlopu nie jest już ok.
  • Odpowiedz
@gorobei: już nie raz słyszałem jak to baby itp mają w końcu upaść a nic takiego się nie dzieje ileż razy słyszałem o ścianie i jakoś nie widzę koło siebie czterdziestu 35- latek bez perspektyw. To są twoje fantazje ze będzie lepiej a nie rzeczywistość. Będzie gorzej.
  • Odpowiedz
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający.

@Kopytnik_1: no i bardzo dobrze, dlatego jest sama. Nie wiem tylko po co dajesz j------o o nią, po prostu kliknij next i olej gunwo, bo nie masz wpływu na takie jednostki, to po co babrać się w gównie?
  • Odpowiedz