Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
onomatopeja_ +4
odkąd mam express do kawy testuje różne kawy i mleka. Na chwilę obecną o dziwo najsmaczniejsza była MK Cafe Premium plus alpro barista karmel, albo tymbark barista owsiany. Totalnie natomiast nie podeszła mi Blue Orca Coffee wersja Brazil. Ciekaw jestem waszych polecajek. #kawa #kawatime #ekspresdokawy
– Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie – powiedział Josef podczas wystąpienia w synagodze. – Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – podkreślił. Potem porównał nie-Żydów do zwierząt pociągowych.
– Tak jak każda osoba goje muszą oczywiście umrzeć, ale Bóg daje im długowieczność – stwierdził 90-letni Owadia Josef. Dlaczego? – Wyobraźcie sobie, że zdechł wam osioł. Stracilibyście w ten sposób pieniądze. To jest taki sam sługa. Właśnie dlatego goj otrzymuje długie życie. By dobrze pracować dla Żyda.
#praca #kolchoz #robota #pensja #programowanie #programista15k #bieda #smiesznekotki #izrael #wojna #mecz #religia #gry #studia #pytanie #ciekawostki
Komentarz usunięty przez moderatora