Aktywne Wpisy

lord-nihilus +195
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +27
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@wez_idz_sobie przygotuj się, czas leci tylko szybciej potem. Ja i różowa nie wiemy gdzie nam uciekły 4
Komentarz usunięty przez moderatora
Po co się rozdrabniać. DAJ MI miliony na konto to będę żył godnie xD
Na dobrze płatną pracę trzeba było zapracować wtedy gdy rodzice mówili żeby się uczyć :) pieniądze nie spadają z nieba tylko trzeba je zarobić. A najwidoczniej twoja praca nie jest więcej warta
@piotrlionel: to, że ludzie nie krzywią mordy od życia
@wez_idz_sobie: to masz plan na jutro.
No pewnie, bo jakby się urodził w Bangladeszu albo Somalii to by chłop wymiatał życiowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)