Aktywne Wpisy

smiith-michel +49
Buy Old Gmail Accounts
Visit US:https://bestpvaservice.com/product/buy-old-gmail-accounts/
Purchase aged Gmail accounts for increased trust, reliability, and access to various online services. Secure your online presence with trusted old Gmail accounts. We offer verified, aged accounts to enhance your digital credibility. Buy with confidence today. We have a great store of the Gmail accounts you can buy Gmail accounts in bulk from bestpvaservice.com
Account Details and Offers
Email
Visit US:https://bestpvaservice.com/product/buy-old-gmail-accounts/
Purchase aged Gmail accounts for increased trust, reliability, and access to various online services. Secure your online presence with trusted old Gmail accounts. We offer verified, aged accounts to enhance your digital credibility. Buy with confidence today. We have a great store of the Gmail accounts you can buy Gmail accounts in bulk from bestpvaservice.com
Account Details and Offers

źródło: 21
Pobierz
Gmeras +139
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
Jak ogarniacie notorycznie wypadające rolki drzwi prysznicowych? Rolki są na takiej sprężynce,w jej środek wchodzi taki bolczyk (zaznaczyłem na obrazku) który blokuje rolkę. Ten bolczyk notorycznie się opuszcza i rolka wypada przy byle ruszeniu,bolczyk nie ma gwinta, przypomina trochę gwóźdź z niezaostrzonym końcem. Już mnie wacuś strzela z tym gównem
źródło: temp_file1291084533011184843
PobierzWyczyscilem mechanicznie, woda z plynem, octem, nasmarowalem i jest git.
A co jest za ta zaslepka, moze cos tzreba wyrgulowac jakas srubką?
źródło: temp_file3393453183466953500
Pobierzźródło: temp_file6558036819548831058
Pobierz