@ravau: Czyli nadal jest singlem i wciąż szuka. Najważniejsze, że doszedł do siebie po tamtej sromotnej porażce. Przeciez on dostał w tamtej dyskotece kosza na oczach tysięcy widzów. Naprawdę można się załamać ,zwłaszcza jeśli jest się bardzo wrażliwa osobą.
@Aprilwine: ona mu powiedziała, że nie lubi klubów, a on ją zabrał do klubu i to jeszcze pustego w środku dnia xD
Gościu był straszny, najpierw mu sodówa uderzyła, że ma trzy laski w domu i był dla nich wręcz chamski, a potem pikatchu face że jednak nikt go nie chce
@nika_blue: Dziękuję za podpowiedź. Ja wtedy oglądałem co drugi odcinek RSŻ i wszystkiego nie widziałem. Ten finał w pustej dyskotece jednak pamiętam doskonale.
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
#rolnikszukazony
źródło: 36147e31-52aa-4a56-b74f-e65a428cbe03
PobierzLivy z kabiny na tiktoku prowadzi
@PokemonowyRambo: A marynarka z muszką współgrała z kolorem twarzy
Mi brakuje jeszcze erotomanów takich jak myśliwy "tam wiesz, no wiesz" :)
nawiasem, niżej podsumowanie dzisiejszego - najnowszego odcinka....
Gościu był straszny, najpierw mu sodówa uderzyła, że ma trzy laski w domu i był dla nich wręcz chamski, a potem pikatchu face że jednak nikt go nie chce