Ilość perfum ostatnio mocno wzrasta i przestają mi się mieścić na półce. Szukam inspiracji na sposób ich przetrzymywania, może być mała szafeczka albo półeczki. Pokażcie swoje rozwiązania, tylko nie jakieś tanie standardowe z allegro. Potrzebuje miejsce na jakieś 30-40 flakonów z łatwym dostępem.
@Ma5TeR: ja w kolko redukuje ilosc flakonow, sortuje te, ktorych nie uzywam lub te ktore mi sie juz nie podobaja i sprzedaje. Ostatnio tak pozbylem sie ok. 25 flakonów, zostało z 200 xD
@Ma5TeR: w sumie ciekawy wątek dałeś, bo mam dokładnie ten sam problem, z tym, że mam po prostu jeszcze pełno odlewek, fiolek i innych szklanych pojemników do tworzenia perfum. Przymierzam się do zrobienia "schodków" z drewna na wszystkie molekuły itd., żeby mi się sprawniej z tego korzystało.
#perfumy #meble #diy
@Ma5TeR: U mnie jest jeszcze wolne miejsce, mogę Ci wynająć powierzchnię szafki (。◕‿‿◕。)
Swoją drogą do tego typu witryny jak koledzy wyżej wysłali można dorzucić właśnie tego typu "schodki" na flakony:
https://www.amazon.com/gp/product/B07559P21F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
W tym wątku chłop pokazuje jak to