Aktywne Wpisy
Kurna ludzie, ale co jest złego w zmianie zdania? Tylko bezrefleksyjne głąby nie wyciągają wniosków z życia i doświadczeń #debata

simirgone +320
#debata Nawrocki xd, chlop ma taki idiotyczny usmiech
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
NAJLEPSZY ODCINEK DOTYCHCZAS według mnie xD kocham panią Anię, moja ulubiona uczestniczka jak dotąd (。◕‿‿◕。)
zazwyczaj po odcinku pisałam opinię o każdej drużynie, ale mogę tylko chylić czoła przed królową, panią Anią, która zdominowała cały odcinek od początku do końca, dlatego nie będę pisać na siłę. absolutna mistrzyni licytacji i kobieta o pozytywnej, potężnej energii, o innych drużynach nie ma co mówić
z mniejszych rzeczy, również dostrzegłam, tak jak już niektóre wykopki po poprzednich odcinkach, że w montażu paski drużyn spoilerowały kto wygra skrzynkę, a druga rzecz to że ciekawie się oglądało takiego wesołego Franka
jeszcze raz ukłony dla totalnej dominatorki tego odcinka
edit (pisane po przeczytaniu opinii wykopków): xDDDD wykopki jak zwykle mnie nie zawiodły i mają oczywiście 180 stopni inną opinię niż ja, jakimś cudem ludzie znaleźli panią Anię wkurzającą, nie wiem co wam się nie podoba xDDDDDD naprawdę nie potrafię tego zrozumieć, babeczka rozwaliła konkurencję, ma pewnie więcej werwy niż połowa tagu przegryw razem wzięta i pozytywne nastawienie
źródło: obraz_2024-10-27_201107518
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@lukadon: nie wiem nawet czy brać to pod uwagę, bo wykopkom zawsze nie pasuje jak uczestnik spełnia dwie cechy:
- jest kobietą
- ma czelność okazywać emocje w teleturnieju xD
@wielkidorado: wróżę (hehe odniesienie do byłych mistrzów) im długą przyszłość, bo pani Ania dzisiaj pozamiatała i to był odcinek jednej postaci, ale wiadomo, to gra losowa, więc równie dobrze mogą zakończyć na następnym
@levada: i weź tu się powstrzymaj od mówienia, że wykop to mizoginia w pigułce. Tak jak mówisz - przyszła babeczka z energią,
@Elberus: bardzo rzetelnie i w temacie, na moją opinię o niej jako uczestniczce teleturnieju, zmieniasz temat na ocenianie jej jako lekarki. Myślałeś kiedyś o robocie w polityce?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy taka mistrzyni licytacji?
@Henrykko: jak widać nie trzeba być chodzącymn ideałem nie popełniejącym błędów, żeby przeciwnicy nie istnieli w grze. udało się wygrywać wszystkie licytacje w 1 etapie (poza va banque przeciwników)? udało. działa? działa
Nie mówię, że źle licytowała, ale nazywanie ją mistrzynią licytacji to gruba przesada, myślę że było wiele niegorszych osób.