Wpis z mikrobloga

#awanturaokase moja opinia po 8 odcinku, wołam tradycyjnie @Henrykko

NAJLEPSZY ODCINEK DOTYCHCZAS według mnie xD kocham panią Anię, moja ulubiona uczestniczka jak dotąd ()
zazwyczaj po odcinku pisałam opinię o każdej drużynie, ale mogę tylko chylić czoła przed królową, panią Anią, która zdominowała cały odcinek od początku do końca, dlatego nie będę pisać na siłę. absolutna mistrzyni licytacji i kobieta o pozytywnej, potężnej energii, o innych drużynach nie ma co mówić

z mniejszych rzeczy, również dostrzegłam, tak jak już niektóre wykopki po poprzednich odcinkach, że w montażu paski drużyn spoilerowały kto wygra skrzynkę, a druga rzecz to że ciekawie się oglądało takiego wesołego Franka

jeszcze raz ukłony dla totalnej dominatorki tego odcinka

edit (pisane po przeczytaniu opinii wykopków): xDDDD wykopki jak zwykle mnie nie zawiodły i mają oczywiście 180 stopni inną opinię niż ja, jakimś cudem ludzie znaleźli panią Anię wkurzającą, nie wiem co wam się nie podoba xDDDDDD naprawdę nie potrafię tego zrozumieć, babeczka rozwaliła konkurencję, ma pewnie więcej werwy niż połowa tagu przegryw razem wzięta i pozytywne nastawienie
szarotka_gorska - #awanturaokase moja opinia po 8 odcinku, wołam tradycyjnie @Henrykk...

źródło: obraz_2024-10-27_201107518

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mniej by była nielubiana gdyby tak nie wyła, zwłaszcza gdy wrogowie odpadają z gry. trochę klasy jej brakuje

@lukadon: nie wiem nawet czy brać to pod uwagę, bo wykopkom zawsze nie pasuje jak uczestnik spełnia dwie cechy:
- jest kobietą
- ma czelność okazywać emocje w teleturnieju xD
  • Odpowiedz
Ciekawe jak długo będą mistrzami?

@wielkidorado: wróżę (hehe odniesienie do byłych mistrzów) im długą przyszłość, bo pani Ania dzisiaj pozamiatała i to był odcinek jednej postaci, ale wiadomo, to gra losowa, więc równie dobrze mogą zakończyć na następnym
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: Przyszła drużyna z ogromną wiedzą i do tego babka licytuje chyba najlepiej ze wszystkich dotychczasowych uczestników, a hejt na wykopie leci jak nigdy. Za to wystarczyło być młodą lekarką po ukraińskim uniwersytecie z napompowanymi ustami bez umiejętności licytacji, żeby cały wykop dostał orgazmu. Niesamowite są te podwójne standardy.
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: jakiej jednej postaci skoro zablokować mistrzów jej kazał koleś z drużyny i powiedział dokładnie 17 000, a później dwóch typów nakierowało drużynę na odpowiedź - dzięki temu ruchowi pozamiatali.
  • Odpowiedz
Przyszła drużyna z ogromną wiedzą i do tego babka licytuje chyba najlepiej ze wszystkich dotychczasowych uczestników, a hejt na wykopie leci jak nigdy. Za to wystarczyło być młodą lekarką po ukraińskim uniwersytecie z napompowanymi ustami bez umiejętności licytacji, żeby cały wykop dostał orgazmu. Niesamowite są te podwójne standardy.

@levada: i weź tu się powstrzymaj od mówienia, że wykop to mizoginia w pigułce. Tak jak mówisz - przyszła babeczka z energią,
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: to najgorszy odcinek tej edycji, nie ma co patrzeć na jedną drużynę i jej kapitana. Po pierwszej rundzie drużyny nie wiedziały co się dzieje, zieloni ich zaskoczyli wejściem za 1500, czego tu się bać? Potem zieloni dominowali cały czas bo inne drużyny nie potrafiły licytować a branie podpowiedzi do pytań o partykułę i wyświetlacz slajdów to wisienka na torcie tego odcinka o niskim poziomie wiedzy (dokładniej to wiary w
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: Trochę przesadzasz chyba. Była bardzo wyrazista i rozumiem, że to może być powód, dla którego można ją lubić. Ale doskonale rozumiem też, że to może być powód, przez który można ją nienawidzić xD I serio płeć tu nie ma nic do rzeczy, wykopki z chłopami też równo czasem jechali (np z tym, że ten Bartłomiej jest d--a wołowa i ma 3000ms czy osławiony już Franciszek).
Czy taka mistrzyni licytacji?
  • Odpowiedz
Czy taka mistrzyni licytacji? Sama siebie przebiła w pewnym momencie, takich jajec w tej edycji jeszcze nie było, finalnie włożyła 3k w pulę 1k.

@Henrykko: jak widać nie trzeba być chodzącymn ideałem nie popełniejącym błędów, żeby przeciwnicy nie istnieli w grze. udało się wygrywać wszystkie licytacje w 1 etapie (poza va banque przeciwników)? udało. działa? działa
  • Odpowiedz
@levada: przebijanie samej siebie z 1,5k na 3k to rzeczywiście niewyobrażalny kunszt licytatorski. W kolejnym pytaniu chęć zablokowania przeciwników zalicytowaniem 9,5k gdy w puli od pozostałych drużyn było po 500 pln XD Jedyne co ją uratowało to że była akurat 0,5 sekundy wolniejsza od żółtych którzy wrzucili 2,5k.
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska bardziej mi chodziło o to, że była taka podpalona, że za bardzo nie myślała co robi. Byly już takie odcinki w których tylko jedna drużyna grała cały pierwszy etap (pierwszy odcinek chociażby) i przez to przeszli do finału. To już bardziej świadczy o przeciwnikach.
Nie mówię, że źle licytowała, ale nazywanie ją mistrzynią licytacji to gruba przesada, myślę że było wiele niegorszych osób.
  • Odpowiedz