Aktywne Wpisy
siegel1984 +170
Heja, pracuje dalej nad ekscytującym shooterem, w której sterujemy n-------m Januszem/Andrzejem, polującym na dziki. Jak to zwykle na polowaniu bywa, zamiast dzika ustrzeli się pochyłą babę lub grzybiarza. Gra niby prosta bo wszystko co się ustzelimliczy się jako dzik aleee... Andrzej jest n------y,.nie dość że się zatacza to ciężko utrzymać mu strzelbę (sorry, sam wypalił). Tytuł który wygrał to "Myślałem, że to dzik" ;) wpisujecie propozycje osób/zwierząt do odstrzelenia i mechanik ;)
ponsulek +179
Czy mamy tu jakichś finansowo ogarniętych mirków? Sprawa jest...
#p0lka #blackpill #mgtow #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #mgtow #logikarozowychpaskow
Wpadłem więc na pomysł, że może kupię Tribana RC 100 za 1400zł skoro i tak będę jeździł na wirtualnych biegach to chyba brak klamkomanetek i tylko 8 przełożen z tyłu nie ma znaczenia? Czy to dobry pomysł?
#rower #szosa #trenazer #wahoo
@Vegetable_Broccoli_2
Oo, to dobra wiadomość. Działa na każdej platformie? Windows/android itp?
@AVOIDME Masz? Możesz napisać coś więcej?
Jesteś zadowolony? Kupiłbyś drugi raz? Jaką ma przewagę nad najtańszym rowerem + zwift play który pewnie można kupić kilkukrotnie taniej?
Jego też można połączyć za pomocą apki o której pisałeś i zmieniać biegi np w Rouvy?
Elektroniczne przerzutki to świetne rozwiązanie - klikasz i działa, nie musisz p-------ć się z ciąglą regulacją, czy zużyciem napędu. Po prostu działa i zapominasz o sprawie, średnio co ma się tutaj popsuć, a nawet jeżeli
Jak się jeździ z EGR to pełen luksus i generalnie polecam taki zestaw
Najbardziej przekonuje mnie właśnie to, że Żona jest sporo niższa, a zarzeka się, że też chce jeździć.. ;D
Pytanie co że Zwiftem? Bardzo upierdliwe jest jeździć we dwójkę na jednym koncie? Dwie subskrypcje to już zdecydowanie przesada. :d