Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Posiadamy z żoną jedno dziecko które ma <3 lata. Jesteśmy szczęśliwi, posiadamy prace, które pozwalają nam na zdrowy balans kariera-rodzina, właściwie niczego do szczęścia nam nie brakuje. Posiadamy też dużo czasu na swoje hobby i jakieś wyjazdy wspólne. Żona jednak chce drugie dziecko. Ja jak o tym myślę, to najpierw wydaje mi się, że bym chciał, bo widzę w głowie fajną, jeszcze szczęśliwszą rodzinkę 2+2. Jednak później przypomina
Posiadamy z żoną jedno dziecko które ma <3 lata. Jesteśmy szczęśliwi, posiadamy prace, które pozwalają nam na zdrowy balans kariera-rodzina, właściwie niczego do szczęścia nam nie brakuje. Posiadamy też dużo czasu na swoje hobby i jakieś wyjazdy wspólne. Żona jednak chce drugie dziecko. Ja jak o tym myślę, to najpierw wydaje mi się, że bym chciał, bo widzę w głowie fajną, jeszcze szczęśliwszą rodzinkę 2+2. Jednak później przypomina
Kiszak twierdzacy, ze PoE jest proste przy czym sam wziął gotowy build którym face tankował kazda mechanike uber bossow xD Najbardziej mnie bawi jak gada, ze zrobil wlasny build i dzialal, a przeszedł SRSami kampanie xD Juz nie wspomne jak przy jego pierwszym podejsciu czat dawal milion tipow i przedmioty
Zacytuje komentarz z pod tego filmu
"Pieprzenie, że POE nie jest trudne. Ma bardzo wysoki próg wejścia. Sama gra nie wyjaśnia niczego poza
Zacytuje komentarz z pod tego filmu
"Pieprzenie, że POE nie jest trudne. Ma bardzo wysoki próg wejścia. Sama gra nie wyjaśnia niczego poza
To tak podsumowując:
-Żabson absolutny MVP, na początku był dla mnie jakimś tam typowym raperem, którego tylko kojarzy się po ksywce, po wyglądzie typowy jełop ćpunex z adhd, okazał się kurde spoko gościem, który serio się wczuł co było mega widać. Propsy dla niego. Gdy by nie on, mafia by wygrała po raz trzeci.
- Gimper - kombinował, nosił na barkach i knuł dobrze, nawet grając od początku we 2, a w sumie to on + npc grzelakowa, której tak bardzo nikt nie brał pod uwagę, że myśleli na końcu że super się ukrywała jako mafia xDDD Nie, po prostu nikt z nią nie gadał i nikogo nie obchodziła xDDD
- Julita, też zaskakująco dobrze wykminiała, jak już trochę ludzi poodpadało, widać było że się wczuwa, a to się ceni.
- Naruciak top, śmieszny adhdowiec
- Blowjobek słabo, chłopowi chyba się nie chciało za bardzo czegokolwiek
- reszta meh.
Nie wiem ile w tym było pomocy dla obywateli ze strony organizatorów, ile było ustawek pod kontent i czy nie było jakiegoś tam oszukiwania między genzakami, bo te się dobrze znają, no ale spoko. Fajna seria.
@tanczjakcizagramkolego: Bo produkcja wybaczała mu wszystkie błędy. Dosłownie codziennie miał jakąś karte, która nie pozwalała go wyrzucić - gdyby nie to, już dawno by wyleciał. Czy to od mafii, czy obywateli - po prostu był nietykalny w każdym odc.
To taka luźna obserwacja ludzi z twittera.