Aktywne Wpisy
marta-mac +21
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Makowiecky +297
Odkąd zamieszkałem na wsi nic nie w-----a mnie tak bardzo jak wieśniaki. Nie zrozumcie mnie źle, nie chodzi mi o to że ktoś ma gospodarkę i od rana do nocy n----------ą traktory - to normalne. Ale Ci ludzie są czasem gorsi niż zwierzęta.
Punkt selektywnego zbierania odpadów komunalnych (PSZOK) jest u nas w gminie darmowy i dostępny dwa razy w tygodniu. Nie przeszkadza to tym ludziom na wyrzucanie świetlówek w lesie 600
Punkt selektywnego zbierania odpadów komunalnych (PSZOK) jest u nas w gminie darmowy i dostępny dwa razy w tygodniu. Nie przeszkadza to tym ludziom na wyrzucanie świetlówek w lesie 600
#rosja #gruzja #polityka #wybory
W sumie się gruzinom nie dziwie, te wybory to był gruby wałek.
Jeśli przeciąć ten wrzód to teraz, póki ruscy nie mogą jakiejś "misji pokojowej" wysłać
Ruskie zaangażowane na Ukrainie to może się udać. Inaczej już byśmy mieli przygotowania do trzydniowej operacji specjalnej.
Swoją drogą ciekawe jak Braun i inni konfederaci to skomentują.
@Koziom: @Kagernak A gdzie jest ta walka? Bo po za wezwaniami opozycji do protestów jest chyba spokojnie. Nie będzie majdanu bo opozycja nie ma dość poparcia.
@Koziom: Już to kiedyś słyszałem i chyba się skończyło, że ruskie weszły...
@grek_zorba: wielu (większość?) z nich ma kupiony paszport, a tak naprawdę pochodzą z państw ościennych.
Nie zazdroszczę.
@Wadowicki_zawadiaka: Ale nie na Respublice. Tam na pierwszej stronie Czarnek atakujący rząd, Jaki atakujący Tuska i 3 inne artykuły uderzające w rzad XD