Aktywne Wpisy
Zwierz33 +21
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
Warcomx +237
https://www.24opony.pl/akt,0,224/test-opon-zimowych-w-rozmiarze-225-45-r17-wedlug--auto-swiat---ktore-opony-zimowe-warto-kupic-.html?srsltid=afmbooqbhhp1fu97fcvkdhvhunockd-hddr1jojvj4ldwquayg2l0s9m
W tym teście Dębica trochę gorzej na mokrym, ale nie jest to przepaść. Na śniegu dobre wyniki.
#opony #motoryzacja #samochody
Czyli jak gość mieszka w jakiś tatrach czy w ogóle w grenlandi albo finalndi itp to dobry wybór. gdzie indziej opona bez sensu.
Poza tym bzdury opowiadasz.
Gdzieś miałem screena gdzie testowali min i tego nokiana na mokrym w różnych temp. ten nordic na zielono to chodzi o tego hakkapelitta. świetna opona nie ma co xd to jest kapeć na śnieg i lód, nic pozatym