Wpis z mikrobloga

Szukam opon do #subaru wrx sti na zimę, 215/50/17 i nie wiem czy jest sens brać jakieś goodyeary ultragrip 3 za 660 PLN sztuka albo Michelin, czy ekonomicznie np. debice hp2 za 360. Mieszkam w górach, w zeszłym roku na jakichś mocno zużytych zimówkach nie narzekałem, więc może nie ma co wydawać 2500 na opony?
https://www.24opony.pl/akt,0,224/test-opon-zimowych-w-rozmiarze-225-45-r17-wedlug--auto-swiat---ktore-opony-zimowe-warto-kupic-.html?srsltid=afmbooqbhhp1fu97fcvkdhvhunockd-hddr1jojvj4ldwquayg2l0s9m
W tym teście Dębica trochę gorzej na mokrym, ale nie jest to przepaść. Na śniegu dobre wyniki.
#opony #motoryzacja #samochody
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wolny_obszar_celny: pod warunkiem że ta opona nie zobaczy nic innego niż śnieg i lód to ok.
Czyli jak gość mieszka w jakiś tatrach czy w ogóle w grenlandi albo finalndi itp to dobry wybór. gdzie indziej opona bez sensu.
  • Odpowiedz
@wolny_obszar_celny: To jest opona zaprojektowana specjalnie pod śnieg..
Gdzieś miałem screena gdzie testowali min i tego nokiana na mokrym w różnych temp. ten nordic na zielono to chodzi o tego hakkapelitta. świetna opona nie ma co xd to jest kapeć na śnieg i lód, nic pozatym
r5678 - @wolnyobszarcelny: To jest opona zaprojektowana specjalnie pod śnieg..
Gdzieś...

źródło: asdddas

Pobierz
  • Odpowiedz